Zuidelijke Rondweg 2741 RA Waddinxveen

€ 255.000 v.o.n.

Omschrijving

De verkoop is gestart van het project Business Parkrand. Het project bestaat uit 184 garageboxen, 24 business units, 3 bedrijfsruimtes en 2 kantoren in verschillende oppervlaktes. Schrijf u nu in via de projectwebsite. Voor de actuele beschikbaarheid kunt u een kijkje nemen op de projectwebsite of contact opnemen met ons kantoor.

Indeling
Of u nu een startende ondernemer bent die behoefte heeft aan een garagebox, een groeiend bedrijf dat op zoek is naar een business unit, of een gevestigd bedrijf dat extra bedrijfs- en/ of kantoorruimte nodig heeft. Op Business ParkRand is er voor iedere onderneming een geschikte ruimte. Op het terrein komen in totaal acht moderne bedrijfsgebouwen. De eerste fase bestaat uit de realisatie van vijf gebouwen. Met een gevarieerd aanbod van diverse formaten garageboxen, business units, bedrijfsruimtes en kantoren. Grote kans dat de ideale werkruimte voor uw bedrijf hierbij zit! Business ParkRand ligt direct aan de nieuwbouwwijk Park Triangel. En dat is terug te zien in de architectuur. In het ontwerp is rekening gehouden met de toekomstige en bestaande bebouwing. De industriële stijl, het metselwerk en de groene structuur uit de wijk zijn bijvoorbeeld doorgetrokken in Business ParkRand. Business ParkRand wordt gerealiseerd aan de Zuidelijke Rondweg in Waddinxveen. En is daarmee de enige 'werkomgeving' in deze nieuwbouwwijk met straks zo'n 2900 huishoudens.

Bent u ondernemer en woont u in Park Triangel? Dan is een ruimte op Business ParkRand bijzonder handig. Binnen enkele minuten bent u op uw werkplek. Schakelen tussen werk en privé wordt daardoor een stuk efficiënter.

BEREIKBAARHEID
Een van de voordelen van ondernemen op Business ParkRand is de uitstekende bereikbaarheid. Het bedrijventerrein is goed verbonden met de snelwegen A12 en A20. Wat maakt dat steden als Rotterdam, Den Haag en Utrecht goed te bereiken zijn. Op loopafstand van Business ParkRand ligt het treinstation Park Triangel Waddinxveen. Waar overdag ieder kwartier een trein vertrekt in de richting Gouda of Alphen aan den Rijn. Ideaal voor wie duurzaam wil reizen met het openbaar vervoer.

Ondernemen vanuit uw eigen business unit op deze unieke locatie?
Dit is uw kans! In de eerste fase worden verdeeld over gebouw B en D, 24 business units gerealiseerd. De moderne business units van
Business ParkRand zijn geschikt voor verschillende zakelijke doeleinde. Een business unit kunt u helemaal inrichting naar de behoefte van uw onderneming. Zo kunt u deze goed inzetten als werkplaats, opslag, kantoorruimte, showroom of een combinatie hiervan. De business units variëren in grootte van ca. 79 tot 141 m² en hebben een vrije hoogte van 3,65 meter op de begane grond. Een business unit is standaard voorzien van een hoge overheaddeur, een aparte toegangsdeur en minimaal twee eigen parkeerplaatsen. Daarbij heeft iedere business unit een verdiepingsvloer met raampartijen met kiep/kantel functie. Ideaal voor een show

De genoemde prijzen zijn v.o.n exclusief btw.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 255.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2024

Oppervlakten

Oppervlakte
136 m²
Bedrijfshal oppervlak
136 m²
Vrije hoogte
3 m
Perceel
68 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zuidelijke Rondweg

€ 255.000 v.o.n.