Venrayseweg 35 5861 BC Wanssum

€ 35 /m²/jaar

Omschrijving

Dit bedrijfspand is gelegen aan de doorgaande weg van het dorp Wanssum naar Venray. De gehele infrastructuur is vernieuwd met de aanleg van de rondweg. De locatie valt goed op vanuit de provinciale weg.

Het bedrijfspand is in het verleden gebruikt als champignonkwekerij en in de afgelopen periode object volledig gerenoveerd wat resulteert in een representatief bedrijfspand.

Een bedrijfsobject wat zeer geschikt is voor de startende ondernemer dan wel een partij welke op zoek is naar opslagruimte.

BEDRIJFSRUIMTE
Dit bedrijfspand is gelegen aan de doorgaande weg van het dorp Wanssum naar Venray. De gehele infrastructuur is vernieuwd van wegen aanleg van de rondweg. De locatie valt goed op vanuit de provinciale weg.

Het bedrijfspand is in het verleden gebruikt als champignonkwekerij. In de afgelopen periode is het object volledig gerenoveerd. Zaken als gevelbekleding, kozijn werk, daken, sectionaaldeuren zijn volledig vernieuwd. Tevens is het buitenterrein opnieuw ingericht. Het geheel resulteert In een representatief bedrijfspand.

Intern zijn de voormalige champignoncellen opgeknapt en bij elkaar gevoegd. Een potentiële huurder kan naar wens bepalen hoe groot zijn toekomstige bedrijfsruimte zou moeten zijn. De centrale gang wordt naar wens verdeeld en kan ingericht worden met pantry en toilet.

De individuele bedrijfsruimtes zijn aan de achterzijde toegankelijk via een sectionaaldeuren in combinatie met een loopdeur. Daarnaast is in de bedrijfsruimte elektriciteit aanwezig bestaande uit 230 volt en krachtstroom.

Het gehele object is de verdelen in maximaal zes separate bedrijfsruimtes welke alle individueel bereikbaar zijn. De ruimtes hebben verschillende oppervlaktes een aantal worden gescheiden middels een tussenmuur en een aantal hebben een grote oppervlakte

Totaal ca. 1.600 m² verdeeld over 11 cellen/vertrekken grenzend aan een gezamenlijke hal en anderzijds aan het buitenterrein.

TERREIN
Op het verharde buitenterrein zijn meerdere parkeerplaatsen te gebruiken alsmede voor te laden– en lossen. Aan de achterzijde, middels een stalen poort gescheiden van de parkeerplaats aan de voorzijde, zijn alle vertrekken separaat middels sectionaaldeuren te bereiken.

Bouwjaar : 1965
Perceel : 11.950 m²
Opp. : ca. 1617 m²

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 35 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 30 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten

Oppervlakte
1.617 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.617 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Venrayseweg 35

€ 35 /m²/jaar