Hulsenboschstraat 7 D 4251 LR Werkendam

€ 1.250 /mnd

Omschrijving

TE HUUR | Representatieve bedrijfsunit in kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw aan de Hulsenboschstraat in Werkendam.

ALGEMEEN
Het bedrijfsverzamelgebouw is centraal gelegen op bedrijventerrein 'de Bruine Kilhaven' in Werkendam. De bedrijfsunit heeft een oppervlakte van ca. 155 m² op de begane grond en beschikt over een praktische indeling met een kantoor-/dienstruimte over de gehele rechterzijde met daarboven een riante verdiepingsvloer van ca. 70 m². Dankzij de lichtstraten in combinatie met de riante vrije hoogte (ca. 6.00 meter) is er in het object een goede hoeveelheid natuurlijk daglichtinval aanwezig. Aan de voorzijde geeft de overheaddeur (3.40 x 4.00 m1) direct toegang tot de bedrijfshal. De loopdeur aan de voorzijde beschikt over een gescheiden entree/ontvangstruimte, waarvanuit zowel de bedrijfshal als het kantoorgedeelte te bereiken is. Direct voor de deur zijn diverse parkeerplaatsen gesitueerd.

STERKE PUNTEN
- Voorzien van betonvloer, overheaddeur en lichtstraten
- Gelegen op goed bereikbare locatie
- Representatieve afwerking
- Praktische indeling met bedrijfsruimte, kantoorruimte en sanitaire voorzieningen

OPPERVLAKTEN
- Ca. 155 m² bedrijfsruimte/kantoorruimte/dienstruimte b.g.
- Ca. 70 m² verdiepingsvloer

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein 'de Bruine Kilhaven' betreft een net onderhouden bedrijventerrein met regionale bekendheid. Het bedrijventerrein heeft het keurmerk “Veilig Ondernemen” en is buiten werktijden afgesloten met slagbomen en kentekenregistratie. Bij het bedrijventerrein bevindt zich een uitstekende horecagelegenheid en een tweetal brandstofverkooppunten.
Op korte afstand bevindt zich de rijksweg A-27. De rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de rijksweg A-15. Ten zuiden bevindt zich knooppunt Hooipolder met de aansluiting op de A-59.

BOUWAARD
Het bedrijfsverzamelgebouw is gerealiseerd in 2007 en is gebouwd op een onderheide betonfundering. De constructie betreft een staalconstructie. De gevels rondom bestaan uit stalen geïsoleerde sandwichpanelen met aluminium antraciet kozijnen. De vloer betreft een onderheide gewapende betonvloer. Het dak is opgebouwd d.m.v. een stalen dakconstructie met stalen dakplaten, afgewerkt met kunststof dakbedekking en voorzien van een aluminium daktrim. Het voorterrein is volledig verhard d.m.v. betonklinkers.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt standaard opgeleverd inclusief kantoorgedeelde met o.a. vloer-, plafond- en wandafwerking en radiatoren. Voorzieningen zoals airconditioning e.d. kunnen in overleg met de huidige huurder worden overgenomen. De bedrijfshal wordt opgeleverd inclusief TL-lijnverlichting, lichtstraten, afgewerkte betonvloer, handmatig bedienbare overheaddeur en toiletruimte.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Ter plaatse is het bestemmingsplan 'Bruine Kilhaven en Bandijk' van kracht, de bestemming betreft een Enkelbestemming Bedrijventerrein. Toegestaan zijn bedrijfsactiviteiten die staan vermeld in de categorieën 2 en 3 van de Lijst van Bedrijfsactiviteiten.

HUURPRIJS
€ 1.250,-- excl. btw per maand

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen

AANVAARDING
In overleg

KADASTER
Gemeente: Werkendam
Sectie: P
Perceelnummer: 1318 (deelperceel)

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUUROVEREENKOMST
Volgens ROZ-model, meest recente versie.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.250 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
225 m²
Bedrijfshal oppervlak
155 m²
Kantoor oppervlak
70 m²
Vrije hoogte
6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry en airconditioning

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Bedrijventerrein Werkendam, Werkendam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hulsenboschstraat 7 D

€ 1.250 /mnd