Bijsterhuizen Zuid 6604 LP Wijchen

€ 179 /mnd

Omschrijving

Opslagruimte kopen of huren in Wijchen krijgt een nieuwe dimensie met de garageboxen van Boxcomplex. Vanaf nu kunt u een garagebox reserveren om te kopen of huren die aan alle moderne eisen voldoet.

Bedrijventerrein Bijsterhuizen te Wijchen
De boxen worden gerealiseerd op een prachtige bedrijfslocatie die is gesitueerd langs de snelweg A326, en tussen de A50 en A73 met snelle toegang tot Wijchen en Nijmegen.
De boxen worden gebouwd nabij de rotonde met de markante kubussen, tegen Nijmegen Zuid. Het mooie en ondernemende Wijchen met en een bovengemiddeld inkomensniveau telt bijna 45.000 inwoners en ligt tegen Nijmegen aan met circa 170.000 inwoners. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieucategorie 2 t/m 3.2.
Heeft u interesse in een garage- / bedrijfsbox van Boxcomplex in Wijchen?
Boxcomplex biedt een aantal aantrekkelijke opties voor opslag en als bedrijfsruimte, voor koop, huur of als beleggingsobject met een mooi rendement. Voor meer informatie bel ons of laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Hoogwaardige opslagruimte
Een garagebox van Boxcomplex Wijchen is gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een Hormann overheaddeur, verlichting en 3 stopcontacten zodat u de box ook moeiteloos als bedrijfsruimte kunt gebruiken. Daarnaast is het terrein erg veilig met een hekwerk en poort met toegangscontrole, 24/7 camerabewaking. Er zijn zelfs sanitaire voorzieningen met waterpunten. Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is. Hiermee kunt u hier uw bedrijf als postadres vestigen. De garageboxen zijn uit te breiden met een aantal interessante extra’s, zoals bv. een loopdeur, 2e TL-balk, water, verwarming of een vloercoating.
Afmetingen
Het terrein van Boxcomplex in Wijchen bestaat uit 83 garageboxen die overzichtelijk zijn opgesteld. Er is momenteel keuze uit diverse boxtypen van 15 m2 tot 42 m2. De hoogte varieert van 2,50 meter tot 6 meter.
De DUBBELE, HOGE type 6 box is extra groot en hoog uitgevoerd, met een verdieping. Deze box bestaat uit 2 lagen van 3x7x3 meter, verbonden door een interne, houten trap die aan de achterzijde van de box is gesitueerd. Het trapgat kan worden afgesloten met een trapluik. De verdieping is goed geïsoleerd en is voorzien van 2 grote draai- kiep ramen en dubbele LED verlichting. Verder wordt dit type standaard opgeleverd met een afgedopte water aan-/ en afvoer ten behoeve van een pantry en/of toilet. Daarnaast zijn extra voorzieningen zoals o.a. extra stroomvoorziening, airco aansluiting, een loopdeur in de sectionaaldeur en vloeistofdichte vloercoating mogelijk als meerwerk. Door de extra voorzieningen in dit type box is de verdieping eventueel ook te gebruiken als verwarmde opslag, showroom of als kantoorruimte. Daarnaast zit er bij alle type 6 boxen (op 3 na) een eigen parkeerplaats met een afsluitbeugel.

voor de actuele beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen

Boxcomplex Parkeerplaats
Koop: n.v.t.
Huur: €50,-

BOXCOMPLEX TYPE 2
ca. 3 m. x 6 m. x 2,5 m.
Koop: € 24.900 v.o.n.
Huur: € 179,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 2D
ca. 2x3 m. x 6 x 2,5 m.
Koop: € 49.900 v.o.n
Huur: € 359,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 3
ca. 3 m. x 7 m. x 3 m.
Koop: € 31.900 v.o.n.
Huur: € 225,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 2H
ca. 3 m. x 6 m. x 3 m.
Koop: € 28.500 v.o.n.
Huur: € 215,- p.m.

boxcomplex garagebox type 2dh
BOXCOMPLEX TYPE 2DH
ca. 6m x 6m. x 3m.
Koop: € 57.500,-
Huur: € 429,-

BOXCOMPLEX TYPE 6 + PARK.
2x ca. 3x7x3 m.
Koop: € 58.900 v.o.n
Huur: € 419,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 1-4H
ca. 3m x 4m. x 3m.
Koop: € 18.900 v.o.n
Huur: nvt

BOXCOMPLEX TYPE 1-5
ca. 3m x 5m. x 2,5m.
Koop: € 21.500 v.o.n
Huur: n.v.t.

boxcomplex garagebox type 1-55h
BOXCOMPLEX TYPE 1-5,5H
ca. 3m x 5,5m. x 3m.
Koop: € 15.900 v.o.n
Huur: € 119,-

Koop
U koopt de grond voor de bedrijfsruimte bij de notaris. Vervolgens betaalt u de bouw van de boxen in 2 latere termijnen. Dit naast de eenmalige toetredingskosten van de Vereniging van Eigenaren, waar u deel van uit gaat maken. De VVE verzorgt het beheer en onderhoud van het complex, samen met een huismeester die hiervoor wordt aangesteld. U hoeft dus weinig extra te doen voor uw aankoop of belegging. Een garagebox kopen – en hiervoor een hypotheek afsluiten – behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Huur
De minimale huurtermijn is bij ons een jaar. De opzegtermijn en borg, beide 3 maanden. De kosten van de opslagruimte variëren met de inhoud (m3). Maandelijks wordt een laag bedrag aan servicekosten in rekening gebracht, voor o.a. schoonmaken toilet, buitenverlichting, cameratoezicht en elektra. Daarnaast hanteren we een voorschot van € 10,- voor stroom. Dit wordt jaarlijks m.b.v. een tussenmeter afgerekend.

Belegging
U kunt een garagebox ook kopen als een belegging. U koopt de garagebox niet voor eigen gebruik maar als investering, bijvoorbeeld door hem te (laten) verhuren. Wij kunnen hierbij alles van A tot Z voor u uit handen nemen. Te denken valt hierbij aan het volledige beheer, onderhoud, de verhuur etcetera. De hoogwaardige materialen zorgen voor duurzame, nagenoeg onderhoudsvrije boxen die daardoor interessant zijn als belegging. Op deze manier wordt de investering wel heel aantrekkelijk. Neem nu contact op en wij informeren u in een persoonlijk gesprek over de gunstige mogelijkheden van deze investering.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 179 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 155 per maand
Servicekosten
€ 22 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
42 m² (in units vanaf 12 m²)
Bedrijfshal oppervlak
42 m²
Vrije hoogte
6 m
Perceel
5.000 m²

Indeling

Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
1 niet-overdekte parkeerplaats

Omgeving

Bedrijventerrein Bijsterhuizen, Wijchen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bijsterhuizen Zuid

€ 179 /mnd