Bijsterhuizen 3029 6604 LP Wijchen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Bijsterhuizen 3029 te Wijchen

Op het Wijchense gedeelte van het prestigieuze bedrijvenpark Bijsterhuizen gelegen gloednieuw moderne representatieve bedrijfshal, voorzien van loadingdocks met levellers, met beschikbare ruimte voor palletopslag.
In de beschikbare ruimte van de bedrijfshal is ruimte voor de opslag voor ruim 10.000 pallets. De minimale palletinname bedraagt 500 pallets.
De bedrijfshal is onder andere voorzien van stellingen/racking, waarbij pallets kunnen worden weggezet met een gewicht tot 1.000kg per pallet en een pallethoogte geldt tot 1,80 meter.
De huidige gebruiker van het pand zal zorg gaan dragen voor palletinslag, het wegzetten van de pallets in de stellingen/racking en de palletuitslag. Voorts is het bespreekbaar om aanvullende diensten zoals, doch niet uitsluitend, labelling, administratieve verwerking, eventuele orderpicking, rekwikkeling en dergelijke, tegen nader overeen te komen kosten uit te voeren.

Kortom u hoeft slechts de trailer tegen de de loadingdock te zetten en uw hele warehouse - en expeditie-operatie wordt voor u, door ervaren eigen mensen, uit handen genomen, en op een zorgvuldige, flexibele, snelle en nette manier verzorgd!

Ligging:
De beschikbare pallet-opslagruimte is gelegen op een centrale locatie op bedrijventerrein “Bijsterhuizen” in Wijchen. Het bedrijventerrein Bijsterhuizen kenmerkt zich door zijn verscheidenheid aan lokale, nationale maar ook internationale bedrijven waarbij het een combinatie van productie-, handels- en logistieke bedrijven betreft. Het is het grootste bedrijventerrein van de provincie.

Bereikbaarheid:
Per vrachtwagen:
De bereikbaarheid is uitstekend door de directe ligging nabij diverse uitvalswegen zoals de A73 Venlo / Boxmeer, de A50 's-Hertogenbosch en de A15 Tiel / Rotterdam / Arnhem. Voor de loadingdocks is voorzien van een ruime aandockput waarbij het manoeuvreren met vrachtwagens geen probleem kan zijn.

Omschrijving bedrijfsruimte/voorzieningen:
Het magazijn is uitgerust met een sprinklerinstallatie.
Het magazijn is volledig gasloos en het dak is voorzien van zonnepanelen. Ook zijn er laadpalen om elektrische voertuigen op te laden.
Er is ruimte voor palletopslag vanaf 500 tot ruim 10.000 pallets.

Parkeren:
Parkeerfaciliteiten voor wachtende vrachtwagens zijn op eigen terrein aanwezig.

Tarieven:
-handling pallet inslag € 2,50 exclusief BTW per pallet (inclusief lossen);
-palletopslag vanaf € 1,20 tot € 1,65 exclusief BTW per pallet per week (afhankelijk van aantal en de opslagperiode);
-handling pallet uitslag € 2,50 exclusief BTW per pallet (inclusief laden);

(-aanvullende logistieke diensten zoals, doch niet uitsluitend, labelling, administratieve verwerking, eventuele orderpicking, rekwikkeling en dergelijke, tegen nader overeen te komen kosten.)

Afhankelijk van uw programma van eisen wordt er een concurrerend aanbod gedaan.

* Er bestaat tevens een mogelijkheid om circa 3000m² opslagruimte langdurig te huren.

Betalingen:
Alle tarieven zijn exclusief BTW en zullen maandelijks worden gefactureerd.

Betaaltermijn;
In principe 14 dagen na factuurdatum.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De meest recente versie van de Huurovereenkomst Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zijnde het standaardmodel van De Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in Onroerend Goed (NVM), met bijbehorende Algemene Bepalingen.

Bestemmingsplan:
Volgens het thans vigerende bestemmingsplan, bestemmingsplan "Bijsterhuizen" van de Gemeente Wijchen zijn de gronden op onderhavige locatie bestemd als: "Bedrijventerrein - 2"
De voor "Bedrijventerrein - 2" aangewezen gronden zijn op deze locatie bestemd voor:
-bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 2 t/m 3.2 van de in het bestemmingsplan als bijlage opgenomen Staat van
bedrijfsactiviteiten, met uitzondering van risicovolle inrichtingen en geluidzoneringsplichtige bedrijven;
-onzelfstandige kantoren;
-interne ontsluitingswegen als onderdeel van de ontsluitingsstructuur van het bedrijventerrein;
-waterhuishoudkundige voorzieningen;
één en ander met de daarbij behorende voorzieningen zoals verhardingen, parkeer- en groenvoorzieningen en overeenkomstig de in 4.1.2 van het bestemmingsplan opgenomen nadere detaillering van de bestemmingsomschrijving.

Beschikbaarheid:
Per direct.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
10.000 m² (in units vanaf 500 m²)
Bedrijfshal oppervlak
10.000 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, betonvloer, sprinkler, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Bedrijventerrein Bijsterhuizen, Wijchen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bijsterhuizen 3029

Huurprijs op aanvraag