Vosseleane 40 8551 ML Woudsend

€ 380 /mnd

Omschrijving

Algemeen
Op het bedrijventerrein aan de Vosseleane 40 B te Woudsend wordt door Bouwbedrijf De Vries Woudsend een verzamelgebouw gerealiseerd bestaande 12 geïsoleerde opslagunits met een (netto) vloeroppervlakte van ongeveer 34 m² per unit. Door de houten verdiepingsvloer van circa 17 m² bedraagt de totale vloeroppervlakte ± 51 m². Door 2 naast elkaar gelegen units te huren en de scheidingswand te laten vervallen, ontstaat een grotere opslagunit van een kleine 70 m² (exclusief de verdiepingsvloeren).

Wij hebben alleen nog een paar units beschikbaar die gehuurd kunnen worden en het complex ligt op een goede locatie bij de doorgaande weg in Woudsend.

Behalve voor een bedrijfsmatig gebruik, zijn deze units ook ideaal als stallingsruimte voor bijvoorbeeld de auto, oldtimer, boot, camper of caravan.

De onderhoudsarme units zijn voorzien van een betonvloer (max. 1.000 kg/m²) en een houten verdiepingsvloer (max. 250 kg/m²). De bovenkant van de verdiepingsvloer ligt op ± 3.50 m. De gevels bestaan uit geïsoleerde metalen gevelbeplating en op het dak komen geprofileerde sandwich dakpanelen. De handbediende overheaddeuren hebben een breedte van circa 3.80 m en een hoogte van ongeveer 3.50 m. Alle units krijgen standaard een rioolaansluiting, de aansluiting op water en elektra is optioneel.

Appartementsrechten/VvE
Het verzamelgebouw met omliggende terrein zal worden gesplitst in 12 appartementsrechten waarbij uiteraard een Vereniging van Eigenaars (VvE) opgericht zal worden. Iedere eigenaar krijgt het exclusieve gebruiksrecht van zijn opslagunit, het omliggende terrein wordt gemeenschappelijk.
In de splitsingsakte zullen bij dergelijke objecten gebruikelijke bepalingen worden opgenomen en de VvE wordt verantwoordelijk voor onder meer de opstalverzekering en het onderhoud aan het gebouw en het omliggende terrein. Ook afspraken (vergoeding) omtrent het gebruik van het pad naar het complex toe valt straks binnen de VvE.
Verder geldt een verbod op werkzaamheden (of uitoefening bedrijf) die in strijd zijn met de Wet Geluidshinder en Wet Milieubeheer, rekening houdend met de bestemming van de opslagunits en de (bestemming van) omliggende bebouwing (waaronder een woning).

Huurprijzen
De huurprijzen zijn vanaf € 380,- per maand.
Deze prijzen zijn per unit, inclusief de verdiepingsvloer en exclusief omzetbelasting (BTW).

Technische omschrijving

Fundering / grondwerk
Het grondwerk wordt naar aanleiding van een grondmechanischadvies bepaald, de afmetingen van de funderingsbalken of -stroken volgens de tekeningen en berekeningen van de constructeur.
Ten behoeve van de funderingen worden de nodige grondwerken verricht. Een kruipruimte wordt niet toegepast.

Bedrijfsvloer
De begane grondvloer wordt uitgevoerd als een monolitischafgewerkte betonvloer met een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 1.000 kg/m².
De houten verdiepingsvloeren hebben een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 250 kg/m² en is afgewerkt met underlaymentbeplating.

Hoofddraagconstructie
De dragende constructie bestaat uit de benodigde hoofdspanten, hulpstaal voor gevelconstructies. De afmetingen volgens de tekeningen en berekeningen van de constructeur. De gehele dragende constructie wordt gezandstraald en voorzien van een dekkende laag.

Gevels
De buitenwanden bestaan uit geïsoleerde metalen gevelbeplating in kleur, met een isolatiewaarde van Rc ? 2,65 m²K/W.
De gevelbekleding wordt voorzien van de benodigde lekdorpels, dakrandprofielen en hoek-en aansluitprofielen als de gevelbeplating.

Overheaddeuren
De overheaddeuren zijn handbediend. Deze deuren zijn geïsoleerde sectiedeuren, met een loopdeur met deurdranger. Het 5e paneel bestaat uit een blank aluminium glassectie voorzien van 2x2,5 mm acrylaat ramen.De deuren en ramen zijn voorzien van het benodigde hang en sluitwerk wat voldoet aan weerstandsklasse 2.

Dak
Op de stalen constructie worden stalen multibeams aangebracht, voorzien van geprofileerde sandwich dakpanelen, isolatiewaarde van het dak Rc ? 4,7m²K/W Dak wordt afgewerkt met het benodigde zetwerk.

Hemelwaterafvoeren
Tpv de goot worden voldoende hemelwaterafvoeren opgenomen, deze worden aangesloten conform voorschriften gemeente.

Binnenwand
De binnenwanden tussen de units worden uitgevoerd in geïsoleerd stalen sandwichpanelen
In de unit worden invoerbuizen voor een meterkast aangebracht, geheel volgens de geldende eisen van de nutsbedrijven.

Terreininrichting
Het terrein, alsmede de in-/ uitrit worden verhard door het aanbrengen van een bestrating van betonnen klinkers in de kleur grijs (aangebracht op een laag puingranulaat).
De aanleg van de benodigde inritten is in de koopsom inbegrepen.

Installaties
Sanitair / vuilwaterafvoer
De unit wordt standaard voorzien van een toiletafvoer met een aansluiting op het gemeentelijk riool.
Wateraansluiting
De unit kan optioneel worden voorzien van een wateraansluiting, gebruiker dient zich zelf aan te melden bij de leverancier.
Electra
De unit kan optioneel worden voorzien van een elektra-aansluiting.
Telecommunicatie, CAI, alarm en gas
Ten behoeve van telecommunicatie, CAI, alarm, gas en dergelijke worden geen voorzieningen meegenomen.
Riolering
De units worden voorzien van een afgedopte rioleringsbuis ten behoeve van een toilet, deze afvoer van het vuilwater zal worden aangesloten op het gemeenteriool een en ander conform de geldende voorschriften van de gemeente.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 380 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2024

Oppervlakten

Oppervlakte
408 m² (in units vanaf 34 m²)
Bedrijfshal oppervlak
408 m²
Draagvermogen
1.000 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vosseleane 40

€ 380 /mnd