Team Sanders Makelaars

Team Sanders Makelaars

Stuur e-mail
0546-633633

Een unieke kijk en een persoonlijke aanpak!

Team Sanders Makelaars Team Sanders is één van de best verkopende makelaarskantoren van Almelo en omstreken. Bij ons wordt de verkoop of aankoop van uw woning altijd begeleid door een gecertificeerde en beëdigde makelaar, die de markt door en door kent. Bovendien komt het woord ‘passief’ niet in ons woordenboek voor. Wij zetten geen verkoopbord in uw tuin en wachten rustig af tot potentiele kopers zich bij ons melden. Nee, wij verleiden huizenkopers op Funda, social media en onze unieke website. Met frisse teksten, interieurstyling, professionele foto’s en een moderne video zorgen wij er voor dat uw woning wordt verkocht! Wij staan daarnaast 7 dagen per week voor onze klanten klaar. Niet alleen telefonisch maar ook online, namelijk via e-mail en Whatsapp.
Doelgericht en met resultaat Daarnaast gebruiken wij ons ruime bestand met woningzoekenden in en rondom Almelo om ook voor uw woning snel de juiste potentiële kopers te vinden. Kortom: wij zetten uw woning in de spotlights bij mensen die bij ons staan ingeschreven. Op deze manier vinden wij bij iedere woning de juiste woningzoeker. Doelgericht en met resultaat. Tijdens een uitgebreide bezichtiging zorgen onze passie en gedrevenheid er namelijk voor dat potentiële kopers verknocht raken aan uw te koop staande woning. Moet u uw huis wegens persoonlijke omstandigheden verkopen of heeft u te maken met restantschuld? Onze financiële specialisten werken samen met u aan een persoonlijk plan van aanpak en zetten de kennis uit hun zakelijke netwerk graag voor u in.
Leer Team Sanders kennen Een unieke kijk op makelaardij en een persoonlijke aanpak: niet voor niets worden wij gemiddeld met een erg hoog cijfer beoordeeld en kunnen wij terugvallen op vele mooie referenties. Nieuwsgierig geworden? Leer ons beter kennen!
Werkgebied Team Sanders kent Almelo, Nijverdal, Hellendoorn, Enschede en omstreken door en door, omdat onze makelaars actief deelnemen aan het sociale leven. Ze leven met veel plezier in Twente en zijn daarom van alles op de hoogte.
Andere NVM makelaars kantoren in Almelo zijn onder andere: Snelder Zijlstra, Hoes, Ten Hag, Plaggemars, Schakel Makelaars en Kamphuis Makelaars.

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Aantal medewerkers

  7

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Contact

Adres & openingstijden

Bornsestraat 113
7607 KL Almelo
Morgen geopend vanaf 09:00
 • Maandag 09:00-17:30
 • Dinsdag 09:00-17:30
 • Woensdag 09:00-17:30
 • Donderdag 09:00-17:30
 • Vrijdag 09:00-17:30
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden

0546-633633