123makelaar

123makelaar

Stuur e-mail
020-6192930

123makelaar, goed voor elkaar.

Zelfs in een lastige tijd uw droom bedrijfsruimte vinden? Bij ons kan het!
Bedrijfsmatig vastgoed doorgaat een lastige periode. Het aanbod is schaars, de vraag is groot. Desalniettemin slagen wij er doorgaans toch in om úw nieuwe droom-bedrijfsruimte te realiseren. Door middel van onze jarenlange ervaring, ons netwerk én onze online mogelijkheden bereiken wij meer potentiele bedrijfsruimtes dan de norm. Ook gaan wij op basis van uw wensen, door heel Nederland, fysiek op pad om uw droom te realiseren.
Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op of klik hier voor voorbeelden:
https://www.123makelaar.nl/53-7750/zakelijke-projectreferenties
Uw bedrijfsruimte verhuren/verkopen anno 2022? Wij doen het!
Bedrijfsmatig vastgoed ondergaat in onze mening een transformatie die veel nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt. De schaarste van bedrijfsmatig vastgoed heeft als gevolg dat mensen vaak nóg hogere opbrengsten willen zien voor hun bedrijfsruimte. Hier hebben wij dé oplossing voor. Door middel van ons netwerk, onze kennis en onze online mogelijkheden, kunnen wij doorgaans veel extra bereik creëren waardoor uw BOG object nét dat beetje beter onder de aandacht komt voor het gewenste resultaat. Denk hierbij aan o.a. buurtmailingen, targeting via social media, extra bereik op Fundainbusiness, het maken van 360-graden foto’s én het schieten van een persoonlijke video.
Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op of klik hier voor voorbeelden:
https://www.instagram.com/123makelaar/
Jaren ervaring, op elk mogelijk gebied.
Gecombineerd heeft ons kantoor ruim 125 jaar ervaring in de vastgoedwereld. Van verkoop en verhuur, aankoop een aanhuur tot veilingen en particuliere beleggers, wij gaan geen enkele opdracht uit de weg. Wij begeleiden ú van A tot Z met uw opdracht om uw bedrijfsruimte zo goed mogelijk op de markt te brengen. Het verleden leert ons dat wij hierin succesvol zijn bij o.a. groteschalige nieuwbouwprojecten, transformatiegebieden, kleinere particuliere projecten maar natuurlijk ook bij de individuele objecten. De combinatie van onze fysieke- en online werkwijze helpt ons om, ongeacht de tijd, úw droom te helpen realiseren.
Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op of klik hier voor voorbeelden:

Voor woningen, bekijk onze Funda-pagina: https://www.funda.nl/makelaars/24729-123-makelaar-oz/?plaats=amsterdam of neem een kijkje op onze website:
123makelaar, goed voor elkaar.

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Nederlands en Engels

 • Diensten

  Verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur, taxaties, nieuwbouw, advies, veiling, monument en financieel advies

 • Aantal medewerkers

  7

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Contact

Adres & openingstijden

Gedempt Hamerkanaal 89
1021 KP Amsterdam
Morgen geopend vanaf 09:00
 • Maandag 09:00-17:15
 • Dinsdag 09:00-17:15
 • Woensdag 09:00-17:15
 • Donderdag 09:00-17:15
 • Vrijdag 09:00-17:15
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden

020-6192930