Veghtstaete Makelaardij en Taxaties

Over ons

Advies, dat is wat u wenst!

Veghtstaete adviseert u vakkundig en compleet bij uw wensen op het gebied van uw onroerend goed, financiering en verzekeringen. Op élke vraag krijgt u antwoord van Veghtstaete. Antwoord van één van onze specialisten van wie u alle mogelijkheden in deze website kunt vinden. En dat zijn er nogal wat! Leest u zelf maar en ontdek welke zorg wij u uit handen kunnen nemen. Vakkundig, transparant en met een duidelijke kostprijs, vóóraf. Lopen wij desondanks tegen de grens van onze kennis en kunde aan, dan hebben wij altijd een doorverwijzing voor u. Want ook dat is het beste advies wat u kunt krijgen. Dat is de kracht van de specialist, die zijn grenzen weet. Dat is de kracht van Veghtstaete.
Altijd voor u op zoek!

Kijk op http://www.veghtstaete.nl voor meer informatie!

De Hypotheekshop
Het huis van uw dromen gevonden? Dan kunt u voor uw financiering terecht bij De Hypotheekshop. Dit is een onderdeel van Veghtstaete.
Onze hypotheekadviseurs zijn onafhankelijk en kunnen zaken doen met meer dan 50 geldverstrekkers die unieke arrangementen aanbieden met gunstige voorwaarden en lage rentes.

Taxaties
Voor uw financiering heeft u meestal ook een taxatierapport nodig. Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn.

Verzekeringen
Veghtstaete adviseert ook in assurantiën. Al uw verzekeringen kunt u bij ons onderbrengen. Wij zijn tussenpersoon voor diverse verzekeringsmaatschappijen en kunnen u prima adviseren op het gebied van een woonhuis-, inboedelverzekering en nog vele andere verzekeringen. Natuurlijk dragen wij zorg voor een prima afwikkeling van eventuele schades.

Gratis waardebepaling
Bent u ook zo benieuwd wat uw huidige woning waard is? De ERA makelaar in uw regio is bereid om gratis een waardebepaling van uw pand uit te voeren. Neem contact met ons op en laat u hierover informeren!

NVM makelaar

Veghtstaete Makelaardij en Taxaties

Marsweg 17,
7722 MB Dalfsen
Alle contactgegevens

Ons actuele bedrijfsaanbod

0
bedrijfspanden te koop aangeboden
0
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

0
bedrijfspanden verkocht of verhuurd
0
bedrijfspanden aangekocht of aangehuurd
Verkocht en verhuurd

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Marsweg 17
7722 MB Dalfsen

Contactgegevens

Website
Bel: 0529-433352 Bel
Stuur e-mail

Veghtstaete Makelaardij en Taxaties