Feenstra ERA Makelaars

.... professionals in makelaardij, hypotheken en verzekeringen!

Over ons

Feenstra ERA Makelaardij (lid NVM) kent de onroerend goed markt in Haren, Groningen e.o. als geen ander. Meer dan 50 jaar is Feenstra een ervaren en betrouwbare partner gebleken voor onder andere aankoop en verkoop van woonhuizen en bedrijfsonroerend goed / BOG. Een succesvolle transactie staat bij ons centraal. Dat betekent dat wij samen met u werken aan een snelle aankoop of verkoop, tegen een voor u optimaal resultaat en zonder zorgen voor, tijdens of na de overeenkomst.

Feenstra ERA Makelaardij is aangesloten bij de internationale ERA-formule. Wij kunnen daarom innovatieve producten en diensten aanbieden met behoud van onze eigen identiteit, die wordt gekenmerkt door een ervaren, professionele, enthousiaste, innovatieve maar zeker ook persoonlijke dienstverlening.

Feenstra Taxaties

Als koper of eigenaar van onroerend goed is het soms noodzakelijk dat de waarde door een onafhankelijke deskundige wordt vastgesteld. Een officieel taxatierapport kan nodig zijn voor bijvoorbeeld; verkrijging, financiering, en bedrijfsoverdracht. Feenstra ERA Makelaardij is geregistreerd als gecertificeerd makelaar en taxateur www.vastgoedcert.nl

Feenstra Rental Service

Al meer dan 25 jaar is Feenstra Makelaardij actief op de markt van huur en verhuur van gestoffeerde en gemeubileerde woningen. Daarbij richten wij ons op het segment met een verhuurprijs vanaf ca. € 1.000,- per maand.

Feenstra Hypotheken

Eindelijk een passende woning gevonden! Maar hoe nu verder? Natuurlijk kunt u via internet of direct bij uw bank een hypotheek regelen, maar heeft u dan wel de meest geschikte hypotheek gekozen? Wij helpen u om alle informatie begrijpelijk op een rijtje te zetten, zodat u met een gerust hart uw keuze kunt maken. Feenstra Hypotheken is een onafhankelijk en erkend hypotheekadviseur. Wij zijn niet gebonden aan geldverstrekkers. Doordat wij wel zijn aangesloten bij inkooporganisaties kunnen wij u altijd een zeer scherpe aanbieding doen. Onze erkende hypotheekadviseur analyseert uitgebreid uw situatie en stemt haar voorstellen daarop af. Maar ook als alles is geregeld zal zij regelmatig contact met u onderhouden om te beoordelen of het nog steeds het juiste product voor u is.

Wat we doen

Diensten
Taxaties, Verkoop en Verhuur
Lid van
NVM, VastgoedCert, ERA en NWWI
Aanbod
Kantoorpanden, Winkelpanden en Bedrijfsonroerend goed
NVM makelaar

Feenstra ERA Makelaars

Rijksstraatweg 214,
9752 BS Haren (GR)
Vandaag geopend tot 17:00, telefonisch bereikbaar tot 17:00
Alle contactgegevens
Bekijk onze kantoorvideo

Ons actuele bedrijfsaanbod

0
bedrijfspanden te koop aangeboden
4
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

3
bedrijfspanden verkocht of verhuurd
0
bedrijfspanden aangekocht of aangehuurd
Verkocht en verhuurd

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (2)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoekadres

Rijksstraatweg 214
9752 BS Haren (GR)

Postadres

Postbus 136
9750 AC Haren

Contactgegevens

Website
Bel: 050-5347066 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 9:00 - 17:00
Dinsdag Di 9:00 - 17:00
Woensdag Wo 9:00 - 17:00
Donderdag Do 9:00 - 17:00
Vrijdag Vr 9:00 - 17:00
Zaterdag Za Gesloten
Zondag Zo Gesloten

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 9:00 - 17:00
Dinsdag Di 9:00 - 17:00
Woensdag Wo 9:00 - 17:00
Donderdag Do 9:00 - 17:00
Vrijdag Vr 9:00 - 17:00
Zaterdag Za Niet bereikbaar
Zondag Zo Niet bereikbaar

Feenstra ERA Makelaars