Van Berkum Makelaars b.v.

Over ons

Van Berkum Makelaars is actief op alle fronten van de huizenmarkt: verkoop en aankoop, huur en verhuur, evenals taxaties van huizen en bedrijfsonroerend goed.

Met onze ervaren makelaars en ons geautomatiseerde onroerendgoed-informatiesysteem, zijn wij in staat om u efficiënt te adviseren. Ook zijn wij aangesloten op het regionale en landelijke computernetwerk van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Zo hebben wij de beschikking over een compleet en up-to-date aanbod van beschikbare huizen, appartementen en bedrijfspanden in het Gooi- en Eemland.

Uw woning verkopen
Denkt u aan verhuizen, of wilt u eigenlijk graag een verbouwing realiseren? Onze makelaars zijn graag bereid om u hierin het juiste advies te geven. Een vrijblijvende waardebepaling van uw woning kan nét de doorslag geven om toch de keuken dit jaar aan te pakken, een serre aan te bouwen of uw woning te verkopen.

Een woning kopen
Een huis kopen is misschien wel de grootste financiële stap van uw leven. Een stap waarbij uw emoties ook een belangrijke rol spelen - in feite koopt u emotie, in plaats van steen. Maar laat u zich gerust verleiden. Wij kijken met andere ogen en weten waar u op moet letten.

Taxaties
Wilt u weten wat uw huidige woning waard is? Onze beëdigde taxateurs staan voor u klaar om een deskundige en objectieve waardebepaling van uw woning te geven.

Bedrijfsonroerend goed
Ook voor adviezen op het gebied van bedrijfsonroerend goed bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u uw pand verhuren of verkopen? Of wilt u juist een pand huren of aankopen? Wij zijn u graag van dienst bij uw vragen.

Heeft u behoefte aan meer informatie?
Neemt u dan gerust contact met ons op, of komt u gewoon eens langs.

NVM makelaar

Van Berkum Makelaars b.v.

Nieuw Baarnstraat 93,
3743 BP Baarn
Alle contactgegevens

Ons actuele bedrijfsaanbod

0
bedrijfspanden te koop aangeboden
1
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

1
bedrijfspanden verkocht
0
bedrijfspanden aangekocht of aangehuurd
Verkochte bedrijfspanden

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoekadres

Nieuw Baarnstraat 93
3743 BP Baarn

Postadres

Postbus 135
3740 AC Baarn

Contactgegevens

Website
Bel: 035-5418445 Bel
Stuur e-mail

Van Berkum Makelaars b.v.