Hendriks Makelaardij

Over ons

Stop! Ben je geïnteresseerd in deze woning? Neem dan je eigen makelaar mee!

Het kopen van een woning doe je niet iedere dag. Daarom is het verstandig om een makelaar in te schakelen als je op zoek bent naar een nieuwe woning of als je al een woning op het oog hebt.

Een woning vinden
Als je op zoek bent naar een woning dan ben je bij Hendriks Makelaardij aan het juiste adres. Op onze website (www.hendriks.nl) vind je namelijk meer dan 800 online woningbrochures met kleurenfoto's, plattegronden en uitgebreide informatie. Onze medewerkers informeren je graag en... door gebruik te maken van onze gratis zoekservice blijf je continu op de hoogte van het complete, actuele aanbod, uiteraard afgestemd op jouw woonwensen. Het vinden van een woning was nog nooit zo leuk en... makkelijk!

Een woning kopen
Als je een woning hebt gevonden is het aan te raden om je tijdens het aankoopproces te laten begeleiden door een makelaar die jouw belangen behartigt. Als je kiest voor de aankoopbegeleiding van Hendriks Makelaardij ben je verzekerd van een uitstekende begeleiding. Wij beoordelen de woning en onderhandelen met de makelaar van de verkopende partij zodat we voor jou de beste aankoopprijs realiseren.

Welkom bij Hendriks Makelaardij!
Hendriks Makelaardij (lid NVM) heeft vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn (2x), Arnhem, Breda, Eindhoven (2x), Nijmegen, Tilburg, Weert en Roermond. Ruim 180 enthousiaste en deskundige medewerkers werken met een belangrijke doelstelling: dat je tevreden bent over onze dienstverlening en ons aanbeveelt bij familie, vrienden en kennissen. Laat ons bewijzen dat wij je beste keus en meest voordelige makelaar zijn! Kijk voor onze adressen en telefoonnummers op www.hendriks.nl.

Graag gaan wij de uitdaging aan om je perfect van dienst te zijn!

Hendriks Makelaardij

Markendaalseweg 329 A35,
4811 KB Breda
Alle contactgegevens

Ons actuele bedrijfsaanbod

0
bedrijfspanden te koop aangeboden
0
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (4)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Markendaalseweg 329 A35
4811 KB Breda

Contactgegevens

Website
Bel: 076-5247788 Bel
Stuur e-mail

Hendriks Makelaardij