Venhorst Makelaardij

Van huis uit de beste

Over ons

Venhorst is al meer dan 40 jaar actief in onroerend goed, zowel in woningen als bedrijfspanden. Bij Venhorst hanteren wij een aanpak waarbij uw resultaat centraal staat, want daar draait het volgens ons om. Al onze werkzaamheden zijn primair gericht op een succesvolle transactie. Uw belang is ons belang. Natuurlijk hebben we verstand van woningen en zijn we aangesloten bij de NVM. Maar wat volgens ons het meest belangrijk voor u is, is dat wij weten op welke wijze wij het beste zaken voor u kunnen doen. Dat is onze toegevoegde waarde.

TAXATIES
Wat is uw woning waard? Wat wilt u van ons horen? Vindt u een zo hoog mogelijke waarde aantrekkelijk of kiest u voor de reële waarde? Wij weten het wel. Venhorst Makelaardij doet niet mee aan de trend die de laatste jaren ontstaat: u een enorme waarde voorschotelen, terwijl het achteraf bij de verkoop tegenvalt. Wij kiezen voor de reële aanpak. Daar komt u namelijk verder mee. Werken met een reële aanpak versnelt het verkoopproces. Omdat we al meer dan 40 jaar in het vak zitten, hebben we tenslotte niet alleen verstand van huizen, we kennen inmiddels ook de markt. Vandaar. Wilt u uw woning laten taxeren, bel dan voor een afspraak. Wij zorgen ervoor dat alles goed wordt geregeld. Vakkundig, punctueel én reëel.

HYPOTHEKEN
Staat u er wel eens bij stil dat de keuze in hypotheekvormen de laatste jaren enorm is toegenomen? U kunt kiezen uit een scala aan mogelijkheden. Maar welke moet u kiezen? Welke past het beste bij u? Welke is het meest aantrekkelijk? Wij weten uit ervaring dat veel mensen moeite hebben om door het bewuste bos de bomen nog te zien. Daarbij kunnen wij u helpen. Wij zitten in deze materie en alle verschillende hypotheekvormen zijn bij ons bekend. Bovendien zijn wij onafhankelijk. Wij zijn namelijk niet gebonden aan een geld- of hypotheekverstrekker. Wij kunnen dus het beste voor u selecteren. Onafhankelijk, objectief en met u als uitgangspunt. Wilt u een vrijblijvende hypotheekvergelijking, óók wanneer u al een hypotheek hebt, bel dan even voor een afspraak. Wij helpen u graag.

NVM makelaar

Venhorst Makelaardij

Markt 9,
7741 JM Coevorden
Vandaag geopend op afspraak, telefonisch niet bereikbaar
Alle contactgegevens

Ons actuele bedrijfsaanbod

10
bedrijfspanden te koop aangeboden
7
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

13
bedrijfspanden verkocht of verhuurd
0
bedrijfspanden aangekocht of aangehuurd
Verkocht en verhuurd

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (7)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoekadres

Markt 9
7741 JM Coevorden

Postadres

Postbus 258
7740 AG Coevorden

Contactgegevens

Website
Bel: 0524-525252 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 9:00 - 17:00
Dinsdag Di 9:00 - 17:00
Woensdag Wo 9:00 - 17:00
Donderdag Do 9:00 - 17:00
Vrijdag Vr 9:00 - 17:00
Zaterdag Za Op afspraak
Zondag Zo Gesloten

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 9:00 - 17:00
Dinsdag Di 9:00 - 17:00
Woensdag Wo 9:00 - 17:00
Donderdag Do 9:00 - 17:00
Vrijdag Vr 9:00 - 17:00
Zaterdag Za Niet bereikbaar
Zondag Zo Niet bereikbaar

Venhorst Makelaardij