Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie.

Over ons

Reichman & Rommelaar
Twee namen, één bedrijf, één filosofie. Met een degelijke aanpak die vraag en aanbod voor ú bij elkaar brengt. Traditioneel waar het gaat om vakmanschap, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Eigentijds waar het aankomt op marktkennis, actiesnelheid, automatisering en relatienetwerken. Vanaf het begin (sinds 1961!) met een sterke focus op kwaliteit en service.

Support
Binnen ons team heeft ieder een eigen specialisme opgebouwd. Bouwkundige knowhow, ervaring in onderhandelen en prijsvorming. Stuk voor stuk belangrijke onderdelen van onze support. Vooral op het gebied van het internationale netwerk in de regio heeft Reichman & Rommelaar bijzondere expertise in huis.

All-in support of begeleiding op onderdelen
Bijna altijd komen transacties tussen kopers en verkopers tot stand door middel van een verkopende makelaar en een aankopende makelaar. Wij zijn gespecialiseerd om u díe begeleiding te geven die ú wenst. Daarbij kunt u gebruik maken van onze all-in support of met ons afspraken maken over begeleiding op onderdelen. Graag lichten wij de mogelijkheden in een kennismakingsgesprek nader toe.

Bespaar tijd en moeite
Vastgoed kopen of verkopen, het vraagt veel wikken en wegen en veel tijd en aandacht. Met de begeleiding van Reichman & Rommelaar kunt u zich gelukkig veel tijd en moeite besparen. Er wordt dan vóór u gezocht en gehandeld: door professionals die de markt door-en-door kennen, met een terugkoppeling naar de cliënt op cruciale momenten. Een zorg minder. Daarbij wordt volop gebruik gemaakt van het beurssysteem, het eigen netwerk en de vele ingangen en relaties die we in de loop der jaren in de regio hebben opgebouwd. Naast 'persoonlijke betrokkenheid' is dat een zeer belangrijke succesfactor!

Vóór u gaat bezichtigen
Voordat u overgaat tot het maken van een afspraak om een huis te bezichtigen, adviseren wij eerst de omgeving te verkennen. Doe dit op verschillende tijden en dagen: hierdoor kunt u zich een beeld vormen van de leefomgeving en de verkeersintensiteit. Denk niet alleen aan de aanwezige parkeerdruk in de straat, maar let ook op het woon-werkverkeer en de zonligging. Als u daarna overgaat tot een bezichtiging kunt u gebruik maken van deze kennis. De verkoper en zijn makelaar zullen een kandidaat koper die meer weet over de omgeving en het pand als serieuze partij ervaren. Meer kennis betekent heel vaak meer rendement. Reichman & Rommelaar informeert en begeleidt u bij al deze zaken als u van onze koopsupport gebruik maakt.

Huur/Verhuur
Voor tijdelijke huur (1 tot 5) jaar van voornamelijk gestoffeerde en/of gemeubileerde woningen bent u bij R&R aan het juiste adres. Een jarenlange ervaring heeft geleid tot een specialisme in huur en verhuur aan expatriates die zich tijdelijk in Den Haag huisvesten.
Ook als u zelf tijdelijk in het buitenland verblijft kunt u het verhuren van uw woning met een gerust hart aan ons overlaten. Met een uitgebreid servicepakket kunnen wij u op vele vlakken dienst zijn.

Makelaar

Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar

Cornelis de Wittlaan 39,
2582 AB Den Haag
Vandaag gesloten, telefonisch niet bereikbaar
Alle contactgegevens

Ons actuele bedrijfsaanbod

1
bedrijfspanden te koop aangeboden
0
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Cornelis de Wittlaan 39
2582 AB Den Haag

Contactgegevens

Website
Bel: 070-3546600 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 9:00 - 17:30
Dinsdag Di 9:00 - 17:30
Woensdag Wo 9:00 - 17:30
Donderdag Do 9:00 - 17:30
Vrijdag Vr 9:00 - 17:30
Zaterdag Za Gesloten
Zondag Zo Gesloten

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 9:00 - 17:30
Dinsdag Di 9:00 - 17:30
Woensdag Wo 9:00 - 17:30
Donderdag Do 9:00 - 17:30
Vrijdag Vr 9:00 - 17:30
Zaterdag Za Niet bereikbaar
Zondag Zo Niet bereikbaar

Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar