Fehse Makelaardij

Van kantoor, bedrijfshal, winkel tot horeca. Kijk bij ons uitgebreide aanbod.

Over ons

Fehse Makelaardij is een dynamisch bedrijf, gevestigd in Havelte, de Parel van Drenthe. Wij zijn actief in de gehele regio Zuidwest Drenthe, Noordwest Overijssel en Zuidoost Friesland. In ons exclusieve woningaanbod vindt u vele typen woningen in alle prijsklassen, van een leuke praktische tussenwoning tot een uniek landgoed en van een kleine dorpswinkel tot een modern bedrijfsgebouw.

De regio

Fehse Makelaardij bestrijkt een grote regio in noord-oost Nederland. Een prachtig gebied met 3 nationale parken. Het Dwingelderveld rond Dwingeloo en Ruinen, het Drents Friese Woud rond Diever en Vledder en de Weerribben; het watergebied rond Giethoorn en Blokzijl. Een prachtige regio maar vooral uitstekend bereikbaar. De afstand naar het midden en het westen van het Nederland is prima te berijden en het gebied ligt op de splitsing van snelwegen richting Groningen en Friesland. Ook Uw toekomstige woning kan in deze bijzondere omgeving staan!

Dienstverlening

Sinds onze start in 1994 zijn wij uitgegroeid tot een van de grotere kantoren in de regio. Optimale service, creatief, vernieuwend, actief en een uitstekende dienstverlening zijn zaken die wij hoog in het vaandel hebben staan. Uiteraard stellen wij ook hoge eisen aan ons personeel. Bij Fehse Makelaardij zijn bijna alle medewerkers NVM-Makelaar of NVM-Assistent-Makelaar. Dit houdt in dat u direct door een professionele, goed opgeleide medewerker te woord wordt gestaan. Het kleine enthousiaste team van medewerkers staat garant voor korte lijnen, snelle reacties met een hoge mate van flexibiliteit. Al deze factoren, gecombineerd met onze uitstekende en concrete verkoopresultaten zijn de oorzaak van deze groei.

Aanbod

Fehse Makelaardij heeft een ruim en gevarieerd aanbod met daarin vele typen woningen in alle prijsklassen. U kunt bij ons terecht voor de verkoop en aankoop van tussenwoningen, 2 onder 1 kap woningen, vrijstaande woningen, appartementen, (woon)boerderijen, landgoederen, nieuwbouw en BOG (bedrijfs onroerend goed) in Meppel en Steenwijk maar ook in alle dorpen en het platteland rond deze plaatsen. Ook voor huur en verhuur van woningen of BOG bent u bij ons aan het juiste adres. Vanzelfsprekend kunnen wij u van dienst zijn bij taxaties en zijn wij gespecialiseerd in het sluiten van vaststellingsovereenkomsten met de fiscus (in geval van successie, overheveling van onroerend goed van zakelijk naar privé, etc.)

Voor het topsegment is aan Fehse Makelaardij het exclusieve Qualis-label toegekent, hierdoor kunnen wij als geen ander dit segment bedienen en verzorgen wij op een discrete wijze de verkoop van “droomhuizen”.

Kortom Fehse Makelaardij is een full-service NVM-makelaarskantoor

Ook nieuwsgierig naar onze unieke dienstverlening? Kijk eens verder op onze site en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij hopen u graag binnenkort te ontmoeten!

Wat we doen

Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur en Advies
Gecertificeerd
NVM
Aanbod
Kantoorpanden, Winkelpanden, Horecapanden, Bedrijfshallen en Agrarisch onroerend goed
NVM makelaar

Fehse Makelaardij

Dorpsstraat 51,
7971 CR Havelte
Vandaag gesloten
Alle contactgegevens
Bekijk onze kantoorvideo

Ons actuele bedrijfsaanbod

1
bedrijfspanden te koop aangeboden
0
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

4
bedrijfspanden verkocht of verhuurd
0
bedrijfspanden aangekocht of aangehuurd
Verkocht en verhuurd

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (4)

Twitter

Geen recente updates gevonden

Alle updates op Twitter

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoekadres

Dorpsstraat 51
7971 CR Havelte

Postadres

Postbus 11
7970 AA Havelte

Contactgegevens

Website
Bel: 0521-342834 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 8:30 - 17:30
Dinsdag Di 8:30 - 17:30
Woensdag Wo 8:30 - 17:30
Donderdag Do 8:30 - 17:30
Vrijdag Vr 8:30 - 17:30
Zaterdag Za Op afspraak
Zondag Zo Gesloten

Fehse Makelaardij