Puur Makelaars Heemstede B.V.

Wordt het Heemstede, Haarlem, Bloemendaal of Amsterdam!!

Over ons

BEZICHTIGEN KAN VAN 09.00 TOT 21.00 UUR EN OP ZATERDAG!

PUUR* Makelaars is in een relatief korte tijd uitgegroeid tot één van de toonaangevende makelaarskantoren in de regio. Kernwoorden voor dit succes zijn: de deskundigheid van de medewerkers, de nieuwe inspiratie en creativiteit in het vakgebied en een transparante, persoonlijke werkwijze. Onze naam draagt onze visie!

De gebieden waarbinnen PUUR* Makelaars opereert zijn de regio’s Zuid-Kennemerland en Groot-Amsterdam, oftewel het noordelijk deel van Randstad. De nauwe samenwerking tussen onze vestigingen in Bloemendaal, Haarlem, Heemstede en Amsterdam biedt een direct voordeel van een breed netwerk aan contacten.

PUUR* Makelaars bestaat uit een team van enthousiaste en ervaren makelaar-taxateurs, commerciële binnendienstmedewerkers en hypotheekadviseurs. Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Onze makelaars-taxateurs zijn VastgoedCert gecertificeerd en al jaren actief in ons werkgebied.

PUUR* Makelaars houdt zich dagelijks bezig met het aankopen, verkopen en taxeren van onroerend goed voor particulieren en bedrijven. Naast de advisering voor de bestaande bouw heeft PUUR* Makelaars zich ook ontwikkeld als specialist op het gebied van nieuwbouw.

U vindt onze vestigingen aan de Zijlweg 36 in Haarlem, Bloemendaalseweg 123b te Bloemendaal, Binnenweg 170a te Heemstede en aan de Ceintuurbaan 356 hs in Amsterdam. Het kantoor is op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Buiten kantooruren werken wij graag op afspraak.Wonen Woningmakelaars, Toonaangevend, in Haarlem-Bloemendaal-Amsterdam, NVM en MVA Makelaars en Ruime bezichtigingstijden! Taxaties Lid Taxatie Unie (NWWI) en Vastgoedcert Nieuwbouw Woningen en appartementen en Unieke projecten op diverse locaties Website Www.puurmakelaars.nl Twitter Www.twitter.com/puurmakelaars Facebook en Hyves Overal online vindbaar!

Diensten Verkoop, Aankoop, Taxaties en Verhuur Gecertificeerd VastgoedCert en NWWI Specialismen Verkoop, Aankoop, Taxaties, nieuwbouw en Verkoop, aankoop & taxaties Aanbod Woningen, Appart., Koop en huur, BOG en Nieuwbouw Website Www.puurmakelaars.nl

Wat we doen

Gecertificeerd
VastgoedCert
Lid van
NVM en NWWI
NVM makelaar

Puur Makelaars Heemstede B.V.

Binnenweg 170 A,
2101 JR Heemstede
Vandaag geopend tot 21:00
Alle contactgegevens

Ons actuele bedrijfsaanbod

1
bedrijfspanden te koop aangeboden
1
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

0
bedrijfspanden verkocht of verhuurd
0
bedrijfspanden aangekocht of aangehuurd
Verkocht en verhuurd

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (1)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Binnenweg 170 A
2101 JR Heemstede

Contactgegevens

Website
Bel: 023-5288550 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 9:00 - 21:00
Dinsdag Di 9:00 - 21:00
Woensdag Wo 9:00 - 21:00
Donderdag Do 9:00 - 21:00
Vrijdag Vr 9:00 - 21:00
Zaterdag Za 10:00 - 14:00
Zondag Zo Gesloten

Puur Makelaars Heemstede B.V.