C'magne B.V.

Wij beheren gebouwen en complexen vanuit wensen en omstandigheden. Ze noemen ons

Over ons

Wat is C'magne?

Kort door de bocht geven wij een nieuwe functie aan oude gebouwen. Wij geloven in herleving en zetten de deuren wagenwijd open voor een frisse wind. In plaats van gebouwen kunstmatig te beademen koppelen we onze projecten juist los en creëren we nieuwe zelfstandigheid.

Bestaand maar verlaten vastgoed zijn een blok aan het been voor veel gemeenten, investeerders en bedrijven. Juist deze gebouwen gebruiken wij als bouwstenen voor een nieuwe toekomst. Herbestemming is een mooi woord, maar C'magne doet meer! Het is de mens die centraal staat, de duurzaamheid die ons drijft en de charme van een locatie waarmee we waarde in bestaande markten creëren. 

C'magne is jouw adviseur, ontwikkelaar, beheerder of zelfs exploitant. In alle fases van een project bieden wij een passende oplossing, zorgen we voor een accurate afhandeling en creëren zo een directe meerwaarde. Voor je gebouw en dus voor jou!

Management en exploitatie

Iedereen wil mij ontzorgen, maar wie zorgt er voor mijn gebouw? Ook dat doet C'magne! Wij beheren gebouwen en complexen vanuit wensen en omstandigheden. Ze noemen ons niet voor niets tuinman en hotelier in één. We zijn betrokken bij de dagelijkse gang van zaken en zorgen dat alles soepeltjes verloopt. Een prettige werkomgeving zorgt voor productieve, alerte en vooral tevreden werknemers. Onze beheerplannen zorgen niet alleen voor de instandhouding van kwaliteit, maar vergroten daarnaast ook de waarde van uw eigendom. Dit doen we door lean & mean met uw middelen om te gaan. Strakke plannen, strikte mannen. Dat zijn wij.

Groot en klein

Of het nu gaat om grote bedrijfsterreinen of een klein gebouw, voor iedere opgave heeft C'magne een oplossing. Wij denken niet in ruimte of oppervlakte, maar in kansen en potentie.

Altijd tot het gaatje

Dat een succesvolle exploitatie niet ophoudt bij het ter beschikking stellen van een gebouw weet C'magne als geen ander. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken: van een accurate receptioniste, onberispelijke boekhouding tot een strakke technisch beheerder, C'magne levert kwaliteit op alle vakgebieden! Snel, vriendelijk, accuraat, professioneel en bovenal compleet.

Kostenbesparend

Bij het optimaliseren van exploitatie is kostenbesparing vanzelfsprekend. Omdat C'magne zich dicht bij de gebruiker, het gebouw, de diensten en de eigenaar bevindt worden de mogelijkheden tot verbetering van efficiëntie ruimschoots vergroot.

Wat we doen

Aan- en verhuur
Bedrijfsonroerend goed
Ontwikkeling
Herontwikkeling
Aanbod
Bedrijfspanden
Diensten
Verhuur
Doelgroepen
Verhuurders

C'magne B.V.

Jan Campertstraat 5,
6416 SG Heerlen
Vandaag geopend tot 17:00, telefonisch bereikbaar tot 17:00
Alle contactgegevens
Bekijk onze kantoorvideo

Ons actuele bedrijfsaanbod

1
bedrijfspanden te koop aangeboden
6
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (1)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Jan Campertstraat 5
6416 SG Heerlen

Contactgegevens

Website
Bel: 045-5719910 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 9:00 - 17:00
Dinsdag Di 9:00 - 17:00
Woensdag Wo 9:00 - 17:00
Donderdag Do 9:00 - 17:00
Vrijdag Vr 9:00 - 17:00
Zaterdag Za Gesloten
Zondag Zo Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 9:00 - 17:00
Dinsdag Di 9:00 - 17:00
Woensdag Wo 9:00 - 17:00
Donderdag Do 9:00 - 17:00
Vrijdag Vr 9:00 - 17:00
Zaterdag Za Niet bereikbaar
Zondag Zo Niet bereikbaar

C'magne B.V.