Van Vulpen Roozenburg Makelaars

“3 NVM-makelaars, 2 kantoren in Hilversum, 1 doel: úw belang!”

Over ons

Van Vulpen & Roozenburg Makelaars is een jong kantoor, opgericht in september 2002 door Ward Roozenburg en Eric van Vulpen. Sinds de start is de organisatie sterk gegroeid. Sinds augustus 2008 hebben we zelfs twee kantoren in Hilversum!

Onze aanpak is samen te vatten als ‘zeggen wat je doet, doen wat je zegt’. Wij richten ons steeds op de wensen van de klant, met een goede presentatie en eerlijke, heldere adviezen. We willen begrijpen wat u wilt en uw wensen vertalen naar de toekomst. U moet het gevoel hebben dat wij de juiste partij zijn om de koop of verkoop voor u te realiseren. Er komt tenslotte heel wat bij kijken.

Wij voelen ons thuis op de levendige punten van ‘de Gijsbrecht’ op de hoek van de Hilvertsweg en in Winkelcentrum Seinhorst, beide kantoren tegenover Albert Heijn. Ook voor u gaan we graag op zoek naar een plek die bij ú past.

Ward Roozenburg, Eric van Vulpen en Robert Spiering zijn direct verantwoordelijk voor de verkoop. Zij vertrouwen op de ondersteuning van Peggy Kling en Annette Richardson op kantoor ‘Gijsbrecht’ en van Stefanie Kos en Noor Bekkering op kantoor ‘Seinhorst’. Loop gerust even binnen tijdens kantooruren.

NVM makelaar

Van Vulpen Roozenburg Makelaars

Hilvertsweg 74,
1214 JJ Hilversum
Alle contactgegevens

Ons actuele bedrijfsaanbod

1
bedrijfspanden te koop aangeboden
0
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

2
bedrijfspanden verkocht
0
bedrijfspanden aangekocht of aangehuurd
Verkochte bedrijfspanden

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (7)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Hilvertsweg 74
1214 JJ Hilversum

Contactgegevens

Website
Bel: 035-6252070 Bel
Stuur e-mail

Van Vulpen Roozenburg Makelaars