Hermens Vastgoed Advisering

Over ons

Onze vestiging bevindt zich aan de zuidzijde van het Land van Cuijk, een gebied tussen de stedelijke agglomeraties Arnhem/Nijmegen (KAN)- Helmond/Eindhoven- Uden/Veghel.
Gespecialiseerd in aan- en verkoopbegeleiding met het accent op landelijk onroerend goed. Persoonlijke benadering staat voorop. Een benadering gebaseerd op bouwkundig - architectonisch - historisch inzicht en in het bijzonder in de juridische eigenschappen van een onroerende zaak. Wij menen met recht de slogan te mogen gebruiken "GEWOON GOED IN LANDELIJK ONROEREND GOED".
Lid van de NVM-organisatie, aangesloten bij de secties wonen en agrarisch onroerend goed.

Advisering staat voor een breed spectrum aan de makelaardij verwante deelgebieden, ruimtelijke ordening, milieu, economie en fiscaliteit.

Waarom een NVM Agrarisch makelaar?
NVM Agrarisch Onroerend Goed is de groep van NVM-makelaars die zich gespecialiseerd heeft in de agrarische makelaardij. Dat zijn er tegenwoordig 150, verspreid over heel Nederland.
De NVM-agrarische makelaar is dé kwalitatieve dienstverlener voor particuliere en professionele opdrachtgevers in alle facetten van de agrarische onroerend goed markt. De NVM-agrarische makelaars onderscheiden zich ten opzichte van andere branche(vreemde) ondernemers in de markt op het gebied van deskundigheid, betrouwbaarheid, onafhankelijkheid, advies en service.
De NVM-agrarische makelaar werkt door opleidingen en dergelijke permanent aan verbetering van zijn kennis en vaardigheden. Tevens blijft de NVM-agrarische makelaar op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de wet en regelgeving van de overheid.
Een NVM agrarische makelaar is niet alleen het goede adres voor koop, verkoop of bedrijfsverplaatsingen. Hij kan u ook van dienst zijn bij de ingewikkelde wet- en regelgeving inzake landgebruik, milieuzorg, productierechten (melk, mest), fiscaliteiten, verzekeringen, opstallen, grond en taxaties. Maar ook bij actuele zaken als herstructurering varkenshouderij, afroming van varkensrechten, kavelruil, ruimte-voor-ruimteregeling en de reconstructiewet.
De huidige generatie NVM-agrarische makelaars probeert een goed inzicht te krijgen in de wensen van zijn opdrachtgevers en draagt een oplossing op maat aan, waar zijn opdrachtgever achter kan gaan staan.

J.M.M. Hermens is niet alleen lid van de NVM-secties AOG en wonen (geafficheerd), maar tevens registertaxateur (RT) voor agrarische en bedrijfsmatige onroerende zaken.

NVM makelaar

Hermens Vastgoed Advisering

De Quayweg 5,
5846 AR Ledeacker
Alle contactgegevens

Ons actuele bedrijfsaanbod

4
bedrijfspanden te koop aangeboden
1
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

4
bedrijfspanden verkocht
0
bedrijfspanden aangekocht of aangehuurd
Verkochte bedrijfspanden

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (1)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

De Quayweg 5
5846 AR Ledeacker

Contactgegevens

Website
Bel: 0485-382730 Bel
Stuur e-mail

Hermens Vastgoed Advisering