Piet Swart Vastgoed B.V.

Liefde voor vastgoed! Verkoop - aankoop - taxatie - verhuur - waardebepaling.

Over ons

Liefde voor vastgoed!

Een prachtig gerestaureerd pand in de Medemblikker binnenstad dat huiselijkheid en de liefde voor vastgoed uitstraalt. Een plek waar het huis of bedrijfspand van uw dromen werkelijkheid wordt, of waar u met een goed gevoel afscheid neemt van uw woning of bedrijfspand. Waar u alle antwoorden vindt op vragen over het kopen of verkopen van huizen of bedrijfspanden én waar de koffie altijd klaar staat: Piet Swart Vastgoed.

Sebastiaan Vriend is sinds acht jaar eigenaar van het makelaarskantoor. Sinds 5 november 2016 zit hij in zijn schitterende nieuwe kantoor aan het Bagijnhof 10 in Medemblik, waar hij samen met kandidaat-makelaar Marieke Ooteman en Annemarie Vriend - Doodeman zijn klanten bedient. “Een oud pand in een nieuw jasje, het past me goed.” Hij realiseerde zich goed dat de verkoop van een huis of bedrijfspand steeds meer digitaal gebeurt, veel makelaars gaan juist naar een kleinere ruimte. Hij hoorde dan ook vaak dat het gedurfde investering was. Maar hij is ervan overtuigd dat juist het persoonlijk contact met klanten heel belangrijk is. Daar wilde hij een plek voor creëren, en dat is Bagijnhof 10 geworden.

Met de tijd mee

Zijn service is dus nog van ‘ouderwets’ hoog niveau, zijn dienstverlening gaat met de tijd mee. “De wereld verandert, dus ik verander mee. Steeds vaker willen mensen bijvoorbeeld via Facebook hun huis verkopen, zonder tussenkomst van een makelaar. Ik lever een module die ze hierbij helpt. Daarnaast bied ik mensen die nog geen woning op het oog hebben, maar die hun huis wél willen verkopen, de mogelijkheid hun huis verkoop-klaar te maken. Uiteraard kan men ook nog steeds terecht voor de traditionele full service-dienstverlening, waarbij wij de hele verkoop uit handen nemen.”

Een blije gebeurtenis!

“Een huis of bedrijfspand kopen of verkopen moet een goed geregeld, professioneel traject zijn, maar ook een leuke ervaring. Ik zorg er daarom voor dat de aan- of verkoop op persoonlijke wijze gebeurt.” Een voorbeeld? “Er zijn legio makelaars die de koopovereenkomst opsturen naar beide partijen en vragen deze ondertekend terug te sturen. Fout, vind ik. Het tekenen van de koopovereenkomst is een heugelijk moment! Bovendien: hoe eerder je tekent, hoe eerder de drie dagen bedenktijd ingaan. Ik nodig de koper en de verkoper dus altijd uit op kantoor, zodat zij elkaar kunnen ontmoeten. Vaak bouwen ze een leuk contact op. De koop of verkoop van een huis is een blije gebeurtenis!” Hij verplaatst zich in zijn klanten, ook tijdens de afhandeling van de koop. “Men moet op een fijne manier afscheid kunnen nemen van een woning, je sluit toch een bepaalde levensfase af. Na het afschouwen van een woning geef ik de verkopers daarom altijd een moment alleen, om een laatste keer in de woning te kunnen zijn. Dat vindt men heel fijn, om zo afscheid van hun huis te nemen. Vervolgens kunnen de kopers aan een nieuwe levensfase beginnen, in een nieuw huis!”

Ervaring

''Als journalist heb ik al veel makelaars gesproken en veel bedrijven gezien. Het is fantastisch om te zien hoe Sebastiaan met passie zijn vak uitvoert. Zeker in deze huidige turbulente markt is dit een zeer vertrouwd adres om uw vastgoed te presenteren. Met respect voor zijn klanten en met een heerlijke Westfriese nuchterheid bedient hij de markt zeer kundig. Het service niveau is zeer hoog te noemen. Wat voor dit makelaars kantoor normaal is, is bijzonder te noemen binnen de branche. Een absolute aanrader als u overweegt uw woning of bedrijfspand te verkopen.''

Wat we doen

Verkoop
Verkoop bedrijfs onroerend goed en Verkoop woningen
Aanbod
Bedrijfspanden, Woningen en Appartementen
Diensten
Taxaties, Waardebepalingen en Bemiddeling in (Aan) en Verkoop
Gecertificeerd
NRVT
Lid van
VastgoedPRO
Taxateur
Bedrijfsonroerend goed en NWWI (financiering)
VastgoedPRO makelaar

Piet Swart Vastgoed B.V.

Bagijnhof 10,
1671 CD Medemblik
Vandaag geopend tot 17:30, telefonisch bereikbaar tot 17:30
Alle contactgegevens
Bekijk onze kantoorvideo

Beoordelingen

In een langlopend verkooptraject heeft Sebastiaan Vriend van Makelaarskantoor Piet Swart het verschil kunnen maken met de voorgaande makelaars. Door z...

19 oktober, Verkoper Witte Paal 349
93

Verkoop

In de afgelopen 2 jaar beoordeelden 2 klanten deze makelaar:

 • 9,5
  Lokale marktkennis
 • 9,5
  Deskundigheid
 • 10
  Service en begeleiding
 • 8
  Prijs / kwaliteit
Alle beoordelingen (3)
90

Verhuur

In de afgelopen 2 jaar beoordeelden 1 klanten deze makelaar:

 • 9
  Lokale marktkennis
 • 9
  Deskundigheid
 • 9
  Service en begeleiding
 • 9
  Prijs / kwaliteit
Alle beoordelingen (2)

Ons actuele bedrijfsaanbod

0
bedrijfspanden te koop aangeboden
3
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

7
bedrijfspanden verkocht of verhuurd
0
bedrijfspanden aangekocht of aangehuurd
Verkocht en verhuurd

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (3)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Bagijnhof 10
1671 CD Medemblik

Contactgegevens

Website
Bel: 0227-542074 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 9:00 - 17:30
Dinsdag Di 9:00 - 17:30
Woensdag Wo 9:00 - 17:30
Donderdag Do 9:00 - 17:30
Vrijdag Vr 9:00 - 17:30
Zaterdag Za 11:00 - 15:00
Zondag Zo Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 9:00 - 17:30
Dinsdag Di 9:00 - 17:30
Woensdag Wo 9:00 - 17:30
Donderdag Do 9:00 - 17:30
Vrijdag Vr 9:00 - 17:30
Zaterdag Za 9:00 - 17:30
Zondag Zo Niet bereikbaar

Piet Swart Vastgoed B.V.