Sallands Goed b.v.

Over ons

Welkom bij Sallands Goed, Register Makelaars & Taxateurs

Graag heten we u welkom op onze website. Misschien is dit uw eerste kennismaking met ons. Dan informeren u graag over wat we voor u kunnen betekenen. En dat is veel! Voortgekomen uit ‘De Schakel Makelaars’ staan wij al meer dan 10 jaar bekend als dé specialist in onze regio. We zijn Sallands Goed als het gaat om de aan- en verkoop van:

• Woningen
• Exclusieve objecten
• Nieuwbouwwoningen en –appartementen
• Bedrijfspanden
• Beleggingsobjecten

Ook als het gaat om aan- en verhuur, bemiddelen wij uiteraard graag en goed.

U treft ons het vaakst aan in en om Ommen. Maar ons werkgebied bestrijkt heel Salland. Bent u dus op zoek naar een bestaande of een nieuwe woning? Wilt u in de stad wonen of juist in een dorp? Of gaat uw interesse misschien wel uit naar een bedrijfspand? Wij kunnen u altijd een zeer gevarieerd aanbod voorleggen. Zit er toch niets van uw gading tussen, dan gaan wij desgewenst voor u op zoek. Neemt u eens contact met ons op. Misschien is dat wel de eerste stap naar uw droompand.

AANKOOPSERVICE
Er zijn diverse websites waarop u zich uitgebreid kunt oriënteren, waarvan Funda misschien wel de bekendste is. Maar daarna wordt het menens. Een bezichtiging, een eerste bod, het voeren van onderhandelingen, dat vraagt om de begeleiding van een specialist. Een specialist die úw belangen behartigt. Net zoals de makelaar van de verkopende partij diens belangen behartigt.

Indien men zelf het onderhandelingstraject start, doet men dit vaak op basis van de gestelde vraagprijs. Maar is deze wel reëel en niet te hoog? Met onze kennis en ervaring starten wij de onderhandeling nadat het pand zorgvuldig is getaxeerd en onderzocht. Hiermee voorkomt u dat u een te hoge prijs betaald!

Wat betreft uw eerste bod, onze ervaring is dat kopers veelal een te hoge eerste bieding doen. Nog een reden om uw eigen NVM makelaar van Sallands Goed in te schakelen. Want hoe reëel is de vraagprijs? En hoe reëel is uw bod dan? Met onze kennis en ervaring starten wij de onderhandelingen op basis van de werkelijke waarde van het pand. Dat kan u vele duizenden euro’s voordeel opleveren.

Wil u een pand aankopen samen met uw NVM makelaar van Sallands Goed? Neem dan eens contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek. Ongetwijfeld kunnen wij u dan een Sallands Goed voorstel doen.

VERKOOPSERVICE
Zoals bij alles vraagt ook de verkoop van een bedrijfspand een gedegen voorbereiding. En daar komt meer bij kijken dan u denkt. Hoe zorgt u er om te beginnen voor dat uw bedrijfspand opvalt in het grote aanbod? En wilt u bij belangstelling de bezichtiging zelf doen? De vraag is of dat verstandig is. Want weet u dan alle antwoorden op kritische vragen van de aankoopmakelaar? Denk bijvoorbeeld aan het verplicht melden van eventuele verborgen gebreken. En let wel, daar kunt u achteraf op aangesproken worden, met alle nare gevolgen van dien. Of vertrouwt u toch liever op de deskundigheid en ervaring van uw NVM makelaar van Sallands Goed. Voor alles is wat te zeggen. Daarom biedt Sallands Goed u verschillende mogelijkheden.

Lees meer over de mogelijkheden en maak uw keuze uit de verschillende pakketten op onze persoonlijke website.

NVM makelaar

Sallands Goed b.v.

Vechtkade 3,
7731 JC Ommen
Alle contactgegevens

Ons actuele bedrijfsaanbod

1
bedrijfspanden te koop aangeboden
3
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

3
bedrijfspanden verkocht
0
bedrijfspanden aangekocht of aangehuurd
Verkochte bedrijfspanden

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (2)

Contact

Bezoek- en postadres

Vechtkade 3
7731 JC Ommen

Contactgegevens

Website
Bel: 0529-455055 Bel
Stuur e-mail

Sallands Goed b.v.