Ramkema Assurantie- & Makelaarsbedrijf

De Makelaar voor Ooststellingwerf

Over ons

Thuis in de regio

Makelaardij Ramkema is sterk geworteld in de eigen regio. Wij zijn al meer dan 60 jaar actief op het gebied van Makelaardij en Assurantiën. Als geen ander kennen we de marktontwikkelingen en mogelijkheden van woonlocaties en bedrijfspanden in onze omgeving. Een bloeiende regio waarin we ook zelf blijven meegroeien. Kenmerkend voor onze omgeving is de centrale ligging in een groene regio. Een mooie omgeving waarin het prettig wonen en goed ondernemen is.

Aankoop

Goed, u heeft de stoute schoenen aangetrokken en u bent op zoek naar een woning. Wellicht bent u, nadat u zelf wat rond gekeken heeft, tot de ontdekking gekomen dat er eigenlijk heel wat bij komt kijken voordat u de stap naar de koop van een huis van uw keuze kunt zetten. U weet eigenlijk niet precies hoe u dat moet aanpakken of hoe u over een prijs moet onderhandelen. Hoe voorkomt u kort gezegd een teleurstelling? Daar zijn wij dan ook deskundig voor. Wij kunnen u helpen op de weg naar dat ene huis op maat.

Verkoop

U bent toe aan een nieuw huis. Dat betekent misschien dat u uw huidige woning samen met uw NVM-makelaar gaat verkopen. Het verkopen van een huis, is meer dan een bord in de tuin. Het vereist deskundige hulp op maat, met een sterk accent op communicatie, waardoor u feilloos door het verkooptraject gaat. Juist daarom doet u een beroep op ons, uw NVM-makelaar. Wij geven u graag een uitgebreide indruk van dat traject, zodat u goed voorbereid het verkoopproces in kunt gaan. Wilt u gedetailleerde informatie, dan is de map "Verkoop van uw woning" een goede bron. Deze sturen wij u op uw verzoek graag toe. Wij zijn uiteraard altijd bereid uw vragen te beantwoorden. Schroom niet om ons het hemd van het lijf te vragen.

Taxaties

Ook voor een taxatie kunt u een beroep doen op onze deskundigheid. Omdat wij dagelijks actief zijn in de onroerend goed markt weten wij als geen ander uw woning of bedrijfspand op de juiste waarde te schatten. De zorg en de snelheid waarmee wij onze rapporten vervaardigen zijn kenmerkend voor ons kantoor en zullen u zeker aanspreken.

Bedrijfs en Agrarisch Onroerend goed

Ons specialisme beperkt zich niet alleen tot woonhuizen. Ook de huisvesting van uw (agrarisch) bedrijf is bij ons in goede handen. Op alle aspecten van (agrarisch) bedrijfs onroerend goed hebben wij de kennis in huis. Wij zijn gecertificeerd makelaar in woningen, bedrijfsonroerend goed en agrarisch onroerend goed.

NVM makelaar

Ramkema Assurantie- & Makelaarsbedrijf

Bareldsburglaan 1,
8431 AM Oosterwolde (FR)
Vandaag gesloten
Alle contactgegevens

Ons actuele bedrijfsaanbod

2
bedrijfspanden te koop aangeboden
3
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

2
bedrijfspanden verkocht of verhuurd
0
bedrijfspanden aangekocht of aangehuurd
Verkocht en verhuurd

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (3)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoekadres

Bareldsburglaan 1
8431 AM Oosterwolde (FR)

Postadres

Postbus 57
8430 AB Oosterwolde Fr

Contactgegevens

Website
Bel: 0516-514941 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 8:30 - 17:00
Dinsdag Di 8:30 - 17:00
Woensdag Wo 8:30 - 17:00
Donderdag Do 8:30 - 17:00
Vrijdag Vr 8:30 - 17:00
Zaterdag Za Gesloten
Zondag Zo Gesloten

Ramkema Assurantie- & Makelaarsbedrijf