Kruijswijk Makelaardij o.g.

Over ons

Kruijswijk Makelaardij is uw partner op het gebied van zakelijke dienstverlening in Son en Breugel, met als specialisatie de woningmakelaardij en hypotheken. Als actief lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en in het bezit van het Keurmerk Hypotheek Bemiddeling biedt een gemotiveerd team van 6 medewerkers u een hoogwaardige dienstverlening.

De heer R. Kruijswijk is ruim twintig jaar werkzaam op het gebied van zakelijke dienstverlening in Son en Breugel. In 1993 heeft hij samen met zijn echtgenote M. Kruijswijk-Antonissen het toenmalige makelaarskantoor aan de Nieuwstraat overgenomen en voortgezet onder de naam Kruijswijk Makelaardij.

Naast de heer Kruijswijk is sinds 1994 de heer J. Scheepens eveneens als beëdigd makelaar werkzaam bij het kantoor. Hiervoor heeft hij de HBO-opleiding Onroerend Goed/Makelaardij afgerond. Beiden hebben dus jarenlange ervaring op de onroerend goed markt in Son en Breugel en in de regio Zuidoost-Brabant.

Vanaf 1988 is de heer Kruijswijk als makelaar betrokken bij diverse nieuwbouwprojecten in Son en Breugel en ook voor een groot aantal toekomstige projecten in het centrum zal Kruijswijk Makelaardij weer de partner zijn.

Kruijswijk Makelaardij en de NVM

Beide makelaars zijn lid van de NVM en voldoen aan de hoge educatieverplichting die de NVM eist van haar leden sinds de afschaffing van de beschermde makelaarstitel. De permanente educatie zorgt ervoor dat NVM-Makelaars op de hoogte zijn van de actuele ontwikkelingen die betrekking hebben op de onroerend goed markt.

Naast het lidmaatschap is de heer Kruijswijk bestuurlijk actief binnen de NVM zowel regionaal als bij de landelijke organisatie waardoor hij ook op het beleidsterrein over de meest recente informatie beschikt.

Wilt u meer weten over de NVM, vraag dan naar de brochure 'U en uw NVM-Makelaar', die op het kantoor voor u klaar ligt.

NVM makelaar

Kruijswijk Makelaardij o.g.

Nieuwstraat 39,
5691 AB Son en Breugel
Alle contactgegevens

Ons actuele bedrijfsaanbod

0
bedrijfspanden te koop aangeboden
2
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

5
bedrijfspanden verhuurd
0
bedrijfspanden aangekocht of aangehuurd
Verhuurde bedrijfspanden

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Nieuwstraat 39
5691 AB Son en Breugel

Contactgegevens

Website
Bel: 0499-472572 Bel
Stuur e-mail

Kruijswijk Makelaardij o.g.