Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting B.V.

Over ons

Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting B.V. is een all-round vastgoedkantoor dat gespecialiseerd is in het adviseren van gebruikers en eigenaren van commercieel onroerend goed. Hierbij valt te denken aan kantoren, winkels & bedrijfsruimte.

Kennis van zaken, korte lijnen en weten wat er speelt. Dat zijn enkele kernwaarden van Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting. Met een ervaren en enthousiast team adviseren wij zakelijke en particuliere partijen. Wij werken in teamverband met onze opdrachtgevers en onderscheiden ons door de directe betrokkenheid en het bieden integrale oplossingen voor diverse typen vastgoed. Wij werken zowel voor landelijk opererende bedrijven als voor lokale ondernemers.

Juist in een sterk veranderende omgeving achten wij duidelijk en reëel advies van doorslaggevend belang!

Wij zijn u graag van dienst ten aanzien van de onderstaande advisering:

Aanhuur

Wij zijn bedreven in het aanhuren van bedrijfsmatig onroerend goed. Door onze sterke lokale kennis zijn wij zeer goed bekend met de diverse vestigingslocaties en geldende marktconforme condities. Wij beperken ons niet tot het reguliere aanbod maar zijn vaak ook bekend met mogelijkheden die “onder de markt” zijn. Bovendien beoordelen wij de onderliggende huurovereenkomsten opdat wij een optimaal resultaat voor onze opdrachtgevers kunnen bewerkstelligen.

Verhuur

Bij het verhuren van bedrijfsmatig onroerend goed achten wij een hoge mate van betrokkenheid en snelheid van groot belang. De informatieverstrekking dient uitstekend te zijn en derhalve kunt u van ons, als schakel tussen een potentiële huurder, verwachten dat wij dit met veel zorg behartigen. Wij zijn partner van Stichting Realnext en nemen deel aan Funda in Business zodat uw object optimaal vindbaar is voor potentiële huurders.

Aankoop

Wij adviseren diverse beleggers en eindgebruikers bij de aan- en verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed. Hierbij toetsen wij het object aan de markt en beoordelen in welke mate het object courant is. In goed overleg voeren wij de onderhandelingen en zijn gebrand op het beste resultaat voor onze opdrachtgevers.

Verkoop

Wij worden door diverse partijen ingeschakeld voor de exclusieve verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed. In onderling overleg wordt hierbij het meest geschikte verkooptraject vastgesteld waarbij rekening wordt gehouden met het type vastgoed, de geldende beleggingsmarkt en uiteraard de wensen van verkoper.

Taxaties

Om diverse redenen kan het vorkomen dat u de actuele marktwaarde van uw pand in beeld wilt hebben. Alberts & Muus voert taxaties uit voor financiering, overdracht, fiscale of interne doeleinden. U kunt bij ons terecht voor taxatie van alle typen bedrijfsmatig onroerend goed en woningen. Hiervoor zijn wij ingeschreven en gecertificeerd bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en Stichting VastgoedCert. Onze taxateurs zijn zowel ingeschreven in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed als in de kamer Wonen en aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI).

Portefeuillemanagement

Wij begeleiden diverse gebruikers van vastgoed voor optimalisatie van de vastgoedportefeuille door actief contractsbeheer toe te passen waarbij gemonitored wordt waar kansen liggen voor besparing of optimalisatie. Dit is géén standaardtraject maar maatwerk waarbij in overleg met de cliënt voor een strategie gekozen wordt en intensief wordt samengewerkt. Het portefeuillemanagement vindt op landelijk niveau plaats waarbij desgewenst met behulp van derden gewerkt wordt teneinde een optimale dienst te verlenen. Hierbij worden doorgaans aanzienlijke besparingen gerealiseerd.

Wat we doen

Diensten
Verkoop, Verhuur, Aankoop, Aanhuur en Taxaties
Specialisme
Winkels, Kantoren en Bedrijfspanden en Beleggings onroerend goed
Gecertificeerd bij
VastgoedCert, NRVT, TMI en Kamer BV
Website
Www.albertsmuus.nl

Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting B.V.

Nachtegaalstraat 1 A,
3581 AA Utrecht
Vandaag geopend tot 17:30, telefonisch bereikbaar tot 17:30
Alle contactgegevens

Ons actuele bedrijfsaanbod

0
bedrijfspanden te koop aangeboden
33
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

38
bedrijfspanden verkocht of verhuurd
0
bedrijfspanden aangekocht of aangehuurd
Verkocht en verhuurd

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (2)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Nachtegaalstraat 1 A
3581 AA Utrecht

Contactgegevens

Website
Bel: 030-2381818 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 9:00 - 17:30
Dinsdag Di 9:00 - 17:30
Woensdag Wo 9:00 - 17:30
Donderdag Do 9:00 - 17:30
Vrijdag Vr 9:00 - 17:30
Zaterdag Za Gesloten
Zondag Zo Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 9:00 - 17:30
Dinsdag Di 9:00 - 17:30
Woensdag Wo 9:00 - 17:30
Donderdag Do 9:00 - 17:30
Vrijdag Vr 9:00 - 17:30
Zaterdag Za Niet bereikbaar
Zondag Zo Niet bereikbaar

Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting B.V.