Barten Tiemessen NVM Makelaars

* De makelaar die het bewijst ! Presentatie, deskundig en klantgericht ! *

Over ons

Eigenlijk is het eenvoudig. U verwacht van een makelaar dat hij zich inleeft in uw situatie, uw wensen en uw mogelijkheden. En u verwacht dat hij de lokale markt kent als zijn broekzak, inclusief trends, kansen en valkuilen. Terecht! Bij Barten Tiemessen NVM Makelaars bent u aan het juiste adres. De makelaar die al meer dan 48 jaar veel bedrijfsonroerendgoed in Wageningen verkocht heeft en nog steeds verkoopt kent ook de markt.

De makelaars Theo Tiemessen en Alexander van Voorst laten u graag zien hoe zij deze visie in de praktijk brengen en hoe zij de verwachtingen van onze klanten overtreffen, elke dag weer. Met succes. Al bijna 48 jaar voelen klanten zich thuis bij ons. En al meer dan 48 jaar voelen wij ons thuis in Wageningen.

Verkoop

U wilt uw bedrijfspand in regio Wageningen verkopen? Dat vraagt om een gespecialiseerde bedrijfsmakelaar en een strategische aanpak. Een makelaar die de lokale vastgoedmarkt door en door kent, uitstekend op de hoogte is van de huisvestingsbehoefte van bedrijven en die op het gebied van (lokale) wet- en regelgeving van de hoed en de rand weet.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van bedrijfspanden.

U kunt rekenen op een professionele verkoopbegeleiding, een efficiënte verkoopstrategie en een betrokken makelaar. Dankzij onze uitgebreide kennis van de regio Wageningen, ons grote netwerk en onze ervaring verkopen wij uw bedrijfspand onder de gunstigste verkoopcondities.

Wij zijn dé bedrijfsonroerendgoed-expert van regio Wageningen. Laat onze expertise ook voor u werken.

Aankoop

U bent op zoek naar een bedrijfspand in de regio Wageningen. Een bedrijfspand dat past bij uw wensen, uw plannen en uw ambities. Wij staan u graag bij in deze zoektocht. We inventariseren uw wensen en uw financiële mogelijkheden en gaan doelgericht op zoek naar het perfecte bedrijfspand. We zijn een begrip in Wageningen en kennen de markt door en door. Daardoor zijn wij niet alleen op de hoogte van alle beschikbare bedrijfspanden in de regio Wageningen, maar weten wij ook als eerste welke panden er beschikbaar komen. Uiteraard ondersteunen wij u tijdens bezichtigingen, voeren wij de onderhandelingen en verifiëren wij of het koopcontract op orde is.

Wij zijn al jarenlang dé bedrijfsonroerendgoed-specialist in de regio Wageningen. Wij zetten onze specialistische kennis in om uw nieuwe bedrijfspand te vinden.

Taxaties

Een taxatie is niet alleen nodig bij de aan- of verkoop van een pand. Ook bij bijvoorbeeld erfpachtzaken, WOZ-geschillen, jaarrekeningen of bij het bepalen van een mogelijke huurwaarde kan een taxatie vereist zijn.

Taxeren van commercieel vastgoed is een complexe zaak; niet alleen de bouwkundige staat van een pand speelt een rol, ook factoren als bereikbaarheid en bestemmingsplannen mede bepalen de waarde van het pand. Voldoende kennis en ervaring is dan ook cruciaal om een correcte taxatie te verrichten.

We zijn volledig gecertificeerd en voldoen aan de strenge kwaliteitseisen en taxatierichtlijnen van commercieel vastgoed. We hebben jarenlange ervaring, kennen de bedrijfsvastgoed-markt door en door en we zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen. Daarom zijn wij dé makelaar voor een nauwkeurige taxatie van uw bedrijfspanden in regio Wageningen.

Bent u ook geïnteresseerd in onze dienstverlening met betrekking tot de verkoop of de aankoop van een woning?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of kom langs!

U bent van harte welkom!

Wat we doen

Zaterdag
Afspraken op zaterdag zijn mogelijk!!
Bedrijfsmakelaardij
Verkoop, verhuur, aankoop en taxaties
Website
Www.barten-tiemessen.nl en www.funda.nl
Gecertificeerd
M.J.M. Tiemessen, A.E.J. van Voorst
Certificering
NVM, NRVT, VastgoedCert en NWWI
NVM makelaar

Barten Tiemessen NVM Makelaars

Generaal Foulkesweg 9,
6703 BH Wageningen
Vandaag geopend tot 17:30, telefonisch bereikbaar tot 17:30
Alle contactgegevens

Ons actuele bedrijfsaanbod

6
bedrijfspanden te koop aangeboden
8
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

7
bedrijfspanden verkocht of verhuurd
0
bedrijfspanden aangekocht of aangehuurd
Verkocht en verhuurd

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (5)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Generaal Foulkesweg 9
6703 BH Wageningen

Contactgegevens

Website
Bel: 0317-422600 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 9:00 - 17:30
Dinsdag Di 9:00 - 17:30
Woensdag Wo 9:00 - 17:30
Donderdag Do 9:00 - 17:30
Vrijdag Vr 9:00 - 17:30
Zaterdag Za Op afspraak
Zondag Zo Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 9:00 - 17:30
Dinsdag Di 9:00 - 17:30
Woensdag Wo 9:00 - 17:30
Donderdag Do 9:00 - 17:30
Vrijdag Vr 9:00 - 17:30
Zaterdag Za Niet bereikbaar
Zondag Zo Niet bereikbaar

Barten Tiemessen NVM Makelaars