IJSSELSTREEK ZAKELIJK BV

Regionale speler met lokale focus.

Over ons

IJsselstreek Zakelijk maakt met vestigingen en samenwerkingsverbanden in De Meern, IJsselstein, Montfoort, Wijk bij Duurstede en Woerden deel uit van de IJsselstreek Groep. Binnen onze groep zijn wij het aanspreekpunt voor bedrijfsmatig vastgoed.
In onze portefeuille vindt u kantoren, bedrijfsruimten, showrooms, winkels en woon-werkunits. Onze bedrijfsvisie kenmerkt zich door een proactieve, realistische aanpak. Of het nu verhuur, verkoop, aanhuur, aankoop of taxatie betreft: ons advies en onze dienstverlening reiken net even verder dan de oorspronkelijke aanvraag.

Waarom IJsselstreek Zakelijk?
• Regionale speler met lokale focus via onze vestigingen en samenwerkings-
   verbanden in De Meern, IJsselstein, Montfoort, Wijk bij Duurstede en Woerden.
• Compleet dienstenpakket bedrijfsmatig vastgoed
• Allround team van gespecialiseerde collega’s met solide netwerk
• Proactieve en resultaatgerichte houding
• Sparringpartner met oog voor samenwerking.

Regionale speler met lokale focus
IJsselstreek Zakelijk is stevig verankerd in de regio. Met ons centrale telefoonnummer
088 makelaar (088 6253522) heeft u altijd een direct aanspreekpunt onder handbereik.
Wij kennen de regio van binnenuit en weten zo de juiste locatie aan de juiste onderneming te koppelen. Daarbij kijken we over de grenzen van specifieke bedrijfsterreinen en gemeenten heen, zodat u geen enkele mogelijkheid onbelicht of onbenut laat. Afhankelijk van uw doelstellingen en tijdslijnen selecteren we een steeds gerichter aanbod. Van hagel tot scherpschutter, zo snel als u dat wenst.

Dienstenpakket

Ons dienstenpakket beslaat alle aspecten van bedrijfsmatig vastgoed. We brengen vraag en aanbod, van zowel huur als koop, met elkaar in contact. IJsselstreek Zakelijk opereert het liefst als uw sparringpartner. Daaruit volgt dat we niet slechts als bemiddelaar, maar ook als adviseur optreden. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren bij het opstellen van een huurovereenkomst, een analyse van uw beleggingsportefeuille, een inventarisatie van kansen en bedreigingen of een verhuisanalyse. Daartoe starten we een intensief begeleidingstraject op, waarbij we u ook van dienst kunnen zijn met taxaties, advisering en advies over beleggingen en sale & leaseback.
Omdat we graag voor onze klanten tot het uiterste gaan, ondersteunen we u ook bij deeldiensten zoals het opstellen van de overeenkomst, een analyse van uw beleggingsportefeuille, een risico-inventarisatie of een verhuisanalyse.

IJsselstreek Zakelijk is in die zin als een kameleon die de door u gewenste gedaante aanneemt: bemiddelaar, adviseur, sparringpartner of alles ineen. Betrokken bij het resultaat en altijd gericht op de beste deal.

Ambitieus team

IJsselstreek Zakelijk heeft in de loop der jaren een allround professioneel team opgebouwd, waarbij iedereen zijn eigen expertise heeft ontwikkeld. Daarbij hebben we kwaliteit hoog in ons vaandel. Al onze makelaars en taxateurs zijn  gecertificeerd bij VastgoedCert.

Laagdrempelig, proactief, no-nonsense en resultaatgericht: het zijn de steek-woorden waarmee we in de markt bekend staan. Vanuit diezelfde invalshoek koesteren wij bestaande relaties en komen we graag in contact met partijen die ons nog niet kennen. Zo bouwen we aan een netwerk dat onze focus ondersteunt en ons tegelijkertijd aanvult op gebieden die buiten onze expertise vallen.

IJsselstreek Zakelijk staat u graag te woord, telefonisch of op één van onze vestigingen. U kunt ons bereiken op 088 6253522, via info@ijsselstreekzakelijk.nl of www.ijsselstreekza

Wat we doen

Expertise
Verhuur-/koop, Taxaties, Beleggingen, Advies en Aanhuur-/koop
Makelaar

IJSSELSTREEK ZAKELIJK BV

Rijnstraat 27,
3441 BP Woerden
Vandaag geopend tot 18:00, telefonisch bereikbaar tot 18:00
Alle contactgegevens
Bekijk onze kantoorvideo

Ons actuele bedrijfsaanbod

2
bedrijfspanden te koop aangeboden
27
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

21
bedrijfspanden verkocht of verhuurd
0
bedrijfspanden aangekocht of aangehuurd
Verkocht en verhuurd

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoekadres

Rijnstraat 27
3441 BP Woerden

Postadres

Postbus 2020
3440 DA Woerden

Contactgegevens

Website
Bel: 088-6253522 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 9:00 - 18:00
Dinsdag Di 9:00 - 18:00
Woensdag Wo 9:00 - 18:00
Donderdag Do 9:00 - 18:00
Vrijdag Vr 9:00 - 18:00
Zaterdag Za Gesloten
Zondag Zo Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 9:00 - 18:00
Dinsdag Di 9:00 - 18:00
Woensdag Wo 9:00 - 18:00
Donderdag Do 9:00 - 18:00
Vrijdag Vr 9:00 - 18:00
Zaterdag Za Niet bereikbaar
Zondag Zo Niet bereikbaar

IJSSELSTREEK ZAKELIJK BV