BM Bedrijfsmakelaars

office-banner
BM Bedrijfsmakelaars

BM Bedrijfsmakelaars

9,8 (6 beoordelingen)

Actieve & kwalitatief hoogwaardige dienstverlener!

BM Bedrijfsmakelaars is een pro-actieve en kwalitatief hoogwaardige dienstverlener in bedrijfsmatig onroerend goed in de regio Duin- en Bollenstreek en de Haarlemmermeer.

De dienstverlening van BM Bedrijfsmakelaars is klantgericht en altijd maatwerk. Onze aanpak is direct, persoonlijk en proactief. Daarbij is onze meerwaarde als professioneel onderhandelaar al vaak bewezen. BM Bedrijfsmakelaars heeft een moderne, frisse, nuchtere kijk op zaken. Wij geven betrouwbare en gedegen adviezen en leveren geen half werk. Want als je iets doet, moet je het goed doen. Om uiteindelijk samen met onze opdrachtgevers in een partnerschap, de meest succesvolle transacties te realiseren.

Een optimale communicatie maakt deel uit van de werkwijze van BM Bedrijfsmakelaars.Ons doel is de klant volledig te ontzorgen. Proactief en helder communiceren met onze opdrachtgevers vinden wij daarom belangrijk. Daarvoor creëren wij onder meer veel persoonlijke overlegmomenten in het hele traject dat wij met u afleggen. Van het sparren voordat onze dienstverlening start. Tot en met het aanwezig zijn bij de sleuteloverdracht.

Als erkend bedrijfsmakelaar is BM Bedrijfsmakelaars aangesloten bij de NVM, vakgroep Business. Ook zijn we gecertificeerd en ingeschreven in de kamers Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed van VastgoedCert. Dit is het kwaliteitsregister voor makelaars. BM Bedrijfsmakelaars is eveneens ingeschreven in de kamers Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed van het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT). Deze lidmaatschappen waarborgen kwaliteit en integriteit. Uitgangspunten die samen met onze directe, persoonlijke en klantgerichte aanpak een uitstekende basis vormen voor een maximaal resultaat!

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Nederlands

 • Diensten

  Verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur, taxaties, advies en nieuwbouw

 • Aantal medewerkers

  4

 • Certificaten

  VastgoedCert en NRVT

 • Specialismen

  Bedrijfshallen, kantoren, winkels, beleggen, praktijkruimtes, horeca, garageboxen, verharde buitenterreinen en zorginstellingen

Beoordelingen

Gemiddelde van 6 verkopers uit de afgelopen 2 jaar . Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (11)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Bernhard Maljaars - NVM-makelaar (directeur)

  Bernhard Maljaars

  NVM-makelaar (directeur)

 • Monique de Bruine - NVM-makelaar

  Monique de Bruine

  NVM-makelaar

 • Daniëlle Klop - Commercieel medewerker

  Daniëlle Klop

  Commercieel medewerker

 • Ferdinand Vos - Commercieel medewerker

  Ferdinand Vos

  Commercieel medewerker

Contact

Adres & openingstijden

Heereweg 225
2161 BG Lisse

Contactmogelijkheden

0252 25 50 15