Over ons

Het kantoor De Witte Raaf makelaars & taxateurs is een deskundig kantoor, in 2003 opgericht in Hilversum. Sinds oktober 2005 zijn wij gevestigd op onze oude stek in 's-Graveland. Monica Tournier en Anita van Dijk adviseren u hier in deze omgeving graag over alle aspecten van de makelaardij.

Sinds eind jaren negentig zijn wij breed werkzaam in de onroerend goed-markt van de Gooi en Vechtstreek. Vele kopers en verkopers hebben met ons reeds een duurzame relatie opgebouwd. Ook met u willen wij graag kennismaken. De NVM-makelaars verbonden aan ons kantoor kunnen wij u altijd tijdig en doelmatig informeren over de markt. Zowel de Woningmarkt als de Bedrijfs Onroerend Goed-markt zien wij als onze thuismarkten.

Een up-to-date jarenlange ervaring is voorhanden over de Vechtstreek en het Gooi. Naast het lange arbeidsverleden in de regio, zijn wij in het gebied woonachtig.

Het kopen van onroerende zaken doet u niet iedere dag. De aan- en verkoop staat in de top van de stressfactoren. Een goed advies en een goede begeleiding zijn daarbij zeer welkom. Graag nemen wij ook zaken als uw onderzoeksplicht of uw meldingsplicht over. Daarom is het verstandig om De Witte Raaf makelaars & taxateurs in te schakelen als u op zoek bent naar een nieuw pand of als u al een object op het oog hebt.

Waarom via De Witte Raaf makelaars & taxateurs ?

Wij zijn een klantgericht makelaarskantoor met een specialisatie in Bedrijfsmatig Vastgoed in de gemeente Wijdemeren. De eisen en de wensen van de individuele cliënt staan altijd voorop. Uitgebreide informatieverstrekking, persoonlijke advisering, betrokken begeleiding en een correcte manier van omgang zijn vanzelfsprekendheden. Onze bedrijfsgrootte staat garant voor een hoge mate van flexibiliteit.

Wij willen u graag benaderen met een warm contact, een zakelijke marktinstelling en onafhankelijk advies inzake:

Taxatie
Verkoop
Aankoop
Verhuur
Beheer
Projectontwikkeling
Erfpacht
Monumentale panden

Wij hebben uitstekende contacten met financiële dienstverleners inzake uw financiële planning!

Maakt u eens vrijblijvend kennis met ons. Dat kan door een afspraak te maken of gewoon eens bij ons binnen te lopen.

Persoonlijk contact vinden wij voor u en voor ons beter, dan merken we of het van beide kanten goed zit. Heeft u interesse, of wilt u eens praten, bel of mail even. Dan maken we een afspraak.

U kunt ons ook rechtstreeks bereiken:

Monica Tournier 06-24275304

NVM makelaar

De Witte Raaf Makelaars en Taxateurs O.G. B.V.

Noordereinde 59,
1243 JJ 's-Graveland
Alle contactgegevens

Ons actuele bedrijfsaanbod

0
bedrijfspanden te koop aangeboden
5
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

2
bedrijfspanden verkocht of verhuurd
0
bedrijfspanden aangekocht of aangehuurd
Verkocht en verhuurd

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (1)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Noordereinde 59
1243 JJ 's-Graveland

Contactgegevens

Website
Bel: 035-6295131 Bel
Stuur e-mail

De Witte Raaf Makelaars en Taxateurs O.G. B.V.