Rozenhage Makelaardij

Rozenhage Makelaardij

Rozenhage Makelaardij

8,7 (6 beoordelingen)

Dé makelaar & taxateur voor de zakelijke markt.

Rivierenland: onze trots. De plek die wij vooruit willen helpen met behulp van vastgoed. En waar de één beton ziet, ziet u ruimte voor groei. Uw eigen plek waar u uw dromen als ondernemer kunt waarmaken of als ontwikkelaar of belegger rendement uit uw panden kunt halen. Altijd met liefde voor onze regio én denkend aan grotere dingen.


Met de juiste aanpak en zorg voor uw zakelijk vastgoed leggen wij de fundering om uw (bedrijfs)ambities waar te maken. Wij helpen u de beste vastgoedkeuzes te maken dankzij ons realistische en nuchtere advies. Zo kunt u met volle kracht vooruit om aan uw toekomst te werken.


Wij zijn zakelijk vastgoed makelaars- en taxateurs voor nuchtere, lokale ondernemers, beleggers en ontwikkelaars die zoeken naar een steengoede fundering om met volle kracht aan uw toekomst te kunnen werken.


AANDACHT

Al onze medewerkers werken echt vanuit het hart! Het draait niet alleen om de transactie, maar juist om de menselijke kant.


Onze makelaars en taxateurs luisteren grondig naar uw verhaal en verdiepen zich in uw onderneming, uw (bedrijfs)ambities en toekomstplannen. Zo kunnen wij u een dienstverlening op maat te bieden.


En mede dankzij deze aandacht en betrokkenheid kunnen wij rekenen op veel trouwe opdrachtgevers, soms zelfs al generaties lang.


REALISTISCH

Eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel! In elke situatie schetsen wij een zo realistisch mogelijk beeld. Want alleen zo kunnen wij u helpen een steengoede fundering te leggen voor het realiseren van uw (bedrijfs)ambities.


Wij deinzen er niet voor terug om de uitdagende zaken of verbeterpunten te benoemen. De marktontwikkelingen zullen wij zo helder en eerlijk mogelijk vertalen naar uw situatie. Zo scheppen wij de juiste verwachtingen en weet u precies waar u aan toe bent.


DESKUNDIG

Al sinds 1974 zijn wij actief in het Rivierenland, onze trots! Onze ervaren en hooggekwalificeerde makelaars en taxateurs kennen de regio daardoor als hun broekzak en beschikken over een groot netwerk. En dankzij onze focus op de zakelijke markt, zijn wij een absolute specialist op dit gebied in de regio.


Uiteraard zijn onze makelaars en taxateurs volledig gecertificeerd volgens de laatste eisen van vastgoedinstanties en financiële instellingen. Wij zijn aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs). Hierdoor profiteert u van een netwerk van ruim 750 NVM bedrijfsmakelaars en het enorme bereik van Funda in Business.


Onze makelaars en taxateurs staan ingeschreven bij het NRVT (Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs), Vastgoedcert en het TMI (Taxatie Management Instituut). Wij houden onze kennis up-to-date en we volgen alle bijscholingen.

BEHULPZAAM

We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen! Wij nemen u de zorg en het werk graag uit handen zodat u met volle kracht vooruit kunt om aan uw toekomst te werken.


Samen kijken wij naar uw plannen en de werkzaamheden die nodig zijn. Van het begin tot het eind vervullen wij een adviserende en ondersteunende rol en zijn wij nauw betrokken bij het gehele proces. Wij houden u op de hoogte van de stand van zaken en denken mee: open en eerlijk.


En we gaan hierbij verder, wij vinden het van groot belang een bijdrage te leveren aan het verbeteren van onze regio. Dit vertaalt zich in de vrijwillige inzet van onze medewerkers bij diverse lokale initiatieven en organisaties.


KENNISMAKEN?

Bent u benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen? Wilt u zakelijk vastgoed kopen of verkopen? Huren of verhuren? Heeft u vastgoedadvies of een taxatierapport nodig? Wij staan graag voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kenmerken

 • Branchevereniging

  NVM

 • Talen

  Nederlands en Engels

 • Diensten

  Verkoop, aankoop, verhuur, taxaties, aanhuur, nieuwbouw en advies

 • Aantal medewerkers

  5

 • Certificaten

  VastgoedCert en NRVT

 • Specialismen

  Beleggen, kantoren, winkels, bedrijfshallen en bouwgrond

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

8,7

Het gemiddelde is gebaseerd op 6 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 78% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (6)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • J.P. van Woerekom - NVM-makelaar

  J.P. van Woerekom

  NVM-makelaar

 • Christian Lijs - Vastgoedadviseur

  Christian Lijs

  Vastgoedadviseur

 • Auke Hamers - Office manager

  Auke Hamers

  Office manager

 • Jennifer van Ooijen - Commercieel medewerker

  Jennifer van Ooijen

  Commercieel medewerker

 • Rutger van der Zaag - Assistent-taxateur

  Rutger van der Zaag

  Assistent-taxateur

Contact

Adres & openingstijden

Grotebrugse Grintweg 50
4005 AJ Tiel
Morgen op afspraak geopend
 • Maandag 09:00-17:00
 • Dinsdag 09:00-17:00
 • Woensdag 09:00-17:00
 • Donderdag 09:00-17:00
 • Vrijdag 09:00-17:00
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden