Van de Water Bedrijfsmakelaars Tilburg

office-banner
Van de Water Bedrijfsmakelaars Tilburg

Van de Water Bedrijfsmakelaars Tilburg

Makelaars van het zuiverste water

Van de Water Bedrijfsmakelaars heeft een uitstekende naam opgebouwd en een groot marktaandeel verworven in de regio Midden en West-Brabant. Wij zijn betrokken bij een groot aantal ontwikkelingen in ons werkgebied.

Behalve een breed relatienetwerk van projectontwikkelaars, aannemers, architecten en beleggers, hebben wij uitstekende relaties met bestuurders van diverse gemeentelijke instanties en grote organisaties. Wij beschikken over een uitgebreid en up-to-date bestand met regionale en landelijke organisaties die op zoek zijn naar bedrijfshuisvesting.

Onze dienstverlening is veelomvattend; zo begeleiden wij de verkoop en verhuur van alle soorten commercieel onroerend goed en zijn wij betrokken bij de verhuur van woonboulevards door het gehele land. Daarnaast hebben wij een grote expertise opgebouwd op het gebied van incourante objecten, zoals kerkgebouwen, scholengemeenschappen en kloosters. Binnen de bedrijfshuisvesting onderscheiden wij de disciplines verhuur/verkoop, aanhuur/aankoop, beleggingen, taxaties en consultancy.

De basis van onze werkmethode zijn ondernemingsgeest en enthousiasme, en dat heeft veel van onze opdrachtgevers overtuigd om met Van de Water Bedrijfshuisvesting zaken te doen. No nonsense, duidelijkheid en het opbouwen van een vertrouwensrelatie met onze opdrachtgevers staan bij ons voorop.

'Samenwerking en precisie' is ons motto, dat maakt ons succesvol!

Beleggingen
De beleggingsmarkt is een onderdeel van de onroerend goed-markt dat speciale aandacht vraagt. Van de Water Bedrijfsmakelaars is betrokken bij de verkoop of aankoop en de waardering of beoordeling van veel beleggingsportefeuilles.

Taxaties
Bij de waardering van objecten is het essentieel naast kennis van onroerend goed en de onroerend goed-markt inzicht te hebben in de omgeving en omgevingsfactoren van het te waarderen object. Dankzij onze brede en regionale dekking, beschikken wij over grote kennis van de regionale markt. Van de Water Bedrijfsmakelaars is via de vestigingen in Breda, Tilburg en Oosterhout als geen ander ook op de hoogte van de plaatselijke ontwikkelingen.

Wij taxeren onder andere in opdracht van gemeentelijke instanties, institutionele en particuliere beleggers, woningcorporaties, kerkelijke instanties en de belastingdienst.

Consultancy
Onze opdrachtgevers hebben een toenemende behoefte aan marktinformatie. De onroerend goedmarkt is zo in beweging dat buitenstaanders steeds minder inzicht hebben in de wensen van gebruikers van commercieel onroerend goed.

Van de Water Bedrijfsmakelaars verschaft uitgebreide marktinformatie, haalbaarheidsonderzoeken van kantoorprojecten en marktanalyses van het aanbod van bedrijfsruimten. Ook beoordelen wij van nieuwbouwprojecten met betrekking tot indeling, oppervlakten en prijsstellingen. Wij adviseren projectontwikkelaars en beleggers over kantoorprojecten, bedrijfsobjecten en winkellocaties zoals bijvoorbeeld woonboulevards.

Consultancy neemt binnen het totaalpakket van onze dienstverlening een prominente plaats in.

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Nederlands en Engels

 • Diensten

  Verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur, taxaties en advies

 • Aantal medewerkers

  32

 • Certificaten

  VastgoedCert, NRVT, SEH en WFT

 • Specialismen

  Beleggen, kantoren, winkels, bedrijfshallen, bouwgrond, culturele instellingen, onderwijsinstellingen, religieuze instellingen, verharde buitenterreinen en zorginstellingen

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • B.A.C. van de Water RT - NVM-makelaar

  B.A.C. van de Water RT

  NVM-makelaar

 • C.C. Voeten - Vastgoedadviseur

  C.C. Voeten

  Vastgoedadviseur

 • C.N. van de Water - NVM-makelaar

  C.N. van de Water

  NVM-makelaar

 • T.A.M. Stoop - Secretaresse

  T.A.M. Stoop

  Secretaresse

Contact

Adres & openingstijden

Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg
Morgen geopend vanaf 08:30
 • Maandag 08:30-17:30
 • Dinsdag 08:30-17:30
 • Woensdag 08:30-17:30
 • Donderdag 08:30-17:30
 • Vrijdag 08:30-17:30
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Contactmogelijkheden

013-5952952