Van de Zande Makelaardij Waalwijk

Van de Zande Makelaardij Waalwijk

Van de Zande Makelaardij Waalwijk

9,1 (13 beoordelingen)

Uw strategisch partner op het gebied van vastgoed!

Van de Zande Bedrijfsmakelaars is een compacte afdeling van ons kantoor in onroerende zaken. Onze compacte vorm is een weloverwogen keuze. We kiezen bewust niet voor een aanpak met veel makelaars, doch enkel met specialisten die het klappen van de zweep kennen.

Van de Zande Bedrijfsmakelaars is een makelaarskantoor dat kiest voor aandacht, kwaliteit, diepgang en persoonlijke betrokkenheid. We hebben een compact team, waarin de partners zelf de makelaars zijn. Onze ambitie is het samenbrengen van vraag- en aanbodpartijen, hun eisen en wensen maximaal op elkaar afstemmen om zo een klinkend slotakkoord te bereiken. Dat geldt voor beide partijen. Op die ambitie is onze aanpak gebaseerd.

Regionaal
Onze oriëntatie is voornamelijk regionaal. De meeste van onze projecten hebben een locatie binnen de driehoek Tilburg - s-Hertogenbosch - Oosterhout met een concentratie in de regio Waalwijk. Voor een aantal opdrachtgevers zijn we ook buiten de regio actief.

Vergaand ingevoerd
Essentieel in onze dienstverlening is onze kennis van de locale markt. Niet alleen weten we alles van zakelijke gebouwen, we houden ons ook voortdurend op de hoogte van zaken als gemeentelijke grondpolitiek, grondposities, infrastructurele ontwikkelingen en toekomstperspectieven van een locatie. Die kennis vormt een fundamentele basis voor ons advies.

Bedrijfsgebouwen, kantoren en winkels
Als makelaars in zakelijk vastgoed beperken we ons tot gebouwen met een bedrijfsmatige functionaliteit. Binnen dat kader richten we ons op bedrijfsgebouwen, kantoren en winkels. Op al die specifieke terreinen hebben we een bewezen specialisme opgebouwd.

Bemiddeling bij vraag en aanbod
Zoals elke makelaar zijn ook wij hoofdzakelijk actief met het samenbrengen van aanbieders en vragers van - en dat is dan specifiek voor Van de Zande Bedrijfsmakelaars - zakelijk panden. Ons netwerk van beslissers, dienstverleners, financiers en andere relevante partijen stelt ons in staat om de bemiddeling in de meeste gevallen snel naar volle tevredenheid van alle partijen af te ronden.

Taxatie
Het taxeren van zakelijke panden is een dienst die als vanzelfsprekend bij onze bemiddelingdienstverlening past. Opdrachtgevers kunnen ook een beroep op ons doen voor individuele taxaties zonder bemiddelingstraject.

Beleggingsmakelaardij
Onze inzet en werkwijze blijken in de praktijk zeer goed aan te sluiten bij de eisen van beleggers die ondersteuning zoeken op vastgoedgebied. Binnen de beleggingsmakelaardij zij we voornamelijk actief in zuid Nederland.

Advisering bij nieuwbouw of renovatie
Bedrijven met nieuwbouw- of renovatieplannen kunnen we terzijde staan met adviezen die gericht zijn op optimalisatie van de waarde of de verhuurbaarheid van hun pand. Lichte aanpassingen in het ontwerp kunnen de functionaliteit van een pand aanzienlijk verhogen. Onze kennis over de locatie en infrastructurele ontwikkelingen kan doorslaggevend zijn in een "go-or-no-go" beslissing.

Projectinitiatie
Daar waar we een duidelijke behoefte in de markt hebben gesignaleerd, nemen we steeds vaker het initiatief tot een gerichte ontwikkeling. Op deze manier willen we het aanbod in ons werkgebied vergroten en een antwoord geven op specifieke vragen die op zoek zijn naar nieuwe huisvesting.

Kenmerken

 • Branchevereniging

  NVM

 • Talen

  Nederlands, Duits en Engels

 • Diensten

  Verkoop, verhuur, taxaties, aankoop, aanhuur, nieuwbouw, maatschappelijk vastgoed, vastgoedbeheer, online veiling en advies

 • Aantal medewerkers

  17

 • Certificaten

  VastgoedCert, WFT en NRVT

 • Specialismen

  Beleggen, kantoren, winkels, bedrijfshallen, bouwgrond, garageboxen, praktijkruimtes, verharde buitenterreinen, zorginstellingen, horeca, onderwijsinstellingen en culturele instellingen

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

9,1

Het gemiddelde is gebaseerd op 13 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 93% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (13)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Ron Michels - NVM-makelaar (directeur)

  Ron Michels

  NVM-makelaar (directeur)

 • Tom Michels - Vastgoedadviseur

  Tom Michels

  Vastgoedadviseur

 • Annelieke de Ruijter - Commercieel medewerker

  Annelieke de Ruijter

  Commercieel medewerker

 • Jan Wolsing - Makelaar

  Jan Wolsing

  Makelaar

Contact

Adres & openingstijden

Grotestraat 344
5142 CD Waalwijk
Vandaag geopend vanaf 08:30
 • Maandag 08:30-17:30
 • Dinsdag 08:30-17:30
 • Woensdag 08:30-17:30
 • Donderdag 08:30-17:30
 • Vrijdag 08:30-17:30
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden