Makelaardij P.J. de Jong

Makelaardij P.J. de Jong

Stuur e-mail
0515-542048

Kwaliteit in dienstverlening!

Makelaardij P.J. de Jong is al meer dan 30 jaar gevestigd in Workum. Met jarenlange ervaring in bemiddeling in aan- en verkoop van woningen en bedrijfsonroerend goed, kiest u voor een vertrouwde partner die alles in huis heeft om uw woondromen concreet en helder in te vullen. Wij maken u graag wegwijs in de boeiende woonwereld en laten u zien welke rol wij hierin kunnen spelen.

NVM-lidmaatschap:

Makelaardij P.J. de Jong staat voor deskundigheid en persoonlijkheid, onderstreept door het NVM – lidmaatschap.
De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. De NVM is thuis in alle marktsegmenten en geeft doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden.
Wanneer u uw huis wilt (ver)kopen en u hiervoor
Makelaardij P.J. de Jong inschakelt, kunt u ervan uit gaan dat basiszaken zoals actuele marktkennis, goede educatie, kwalitatieve dienstverlening e.d. goed geregeld zijn. Daarnaast mag u aan ons een aantal extra eisen stellen. Zo treden wij bijvoorbeeld alleen op voor de koper óf verkoper van hetzelfde huis. Wij behartigen alleen de belangen van onze opdrachtgevers.
Voor nadere informatie over de NVM, kijkt u op www.nvm.nl.

Aankoop:
De aankoop van een eigen huis is voor veel mensen een grote stap.
Een stap die men maar een enkele keer in het leven neemt.
De jacht op de huizenmarkt begint vaak met het bezoeken van internetsite, lezen van advertenties, de eerste bezichtiging.
En dan .. op een bepaald moment ziet u een woning waar u verliefd op wordt. Om het zakelijke en het emotionele te scheiden, verzorgt
Makelaardij P.J. de Jong voor u het complete aankooptraject; van bezichtigingen, onderhandelingen tot en met de overdracht bij de notaris. Onze diensten zijn erop gericht om u extra zekerheid te bieden en de kans op een miskoop te verkleinen.

Verkoop:
Als u besluit om uw woning te verkopen, dan wilt u natuurlijk een goede prijs voor uw woning. Kiest u voor een makelaar die u de hoogste prijs belooft of kiest u voor kwaliteit? Dat laatste is het geval als u met Makelaardij P.J. de Jong in zee gaat. U krijgt niet alleen een prijs die marktconform is, maar u mag ook rekenen op gunstige verkoopvoorwaarden en een brede verkoopondersteuning in de ruimste zin van het woord.

Uw verkoopsucces is immers ook het succes van Makelaardij P.J. de Jong.

Taxaties:
Het laten uitvoeren van een taxatie kan met een aantal zaken te maken, bijvoorbeeld omdat voor het aanvragen van een hypotheek of lening, het bepalen van de huurwaarde, voor opgave aan de belastingdienst of bij aan- of verkoop van een woning. Diverse geldverstrekkers zoals banken en verzekeringsmaatschappijen accepteren niet zomaar elke taxatie maar stellen strikte regels.
Makelaardij P.J. de Jong hanteert bij taxaties o.a. het model NVM taxatierapport dat door alle geldverstrekkende instellingen en de Nationale Hypotheekgarantie wordt erkend.

NWWI:
Makelaardij P.J. de Jong is aangesloten bij het NWWI.
Het Nederlands Woning Waarde Instituut is een keurmerk voor taxateurs. Het NWWI zorgt ervoor dat elke taxatie volgens duidelijke richtlijnen tot stand komt. Taxateurs die zijn aangesloten bij het NWWI moeten voldoen aan strenge voorwaarden. Een NWWI taxatierapport beschermt de klant tegen een onjuiste waardebepaling.
Voor meer informatie over het NWWI, kijkt u op www.nwwi.nl.

Hypotheken en financiële diensten:
In ons fraaie pand aan het Sud 16 te Workum is tevens gevestigd een afdeling van HJG Verzekeringen en financiële diensten.
Een middelgroot assurantiekantoor met vestigingen in Workum, Bolsward en Joure.

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Nederlands, Duits, Fries en Engels

 • Diensten

  Verkoop, verhuur, aankoop, taxaties, nieuwbouw, financieel advies, online veiling en monument

 • Aantal medewerkers

  4

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Contact

Adres & openingstijden

Sud 16
8711 CV WORKUM
Vandaag geopend vanaf 08:30
 • Maandag 08:30-17:30
 • Dinsdag 08:30-17:30
 • Woensdag 08:30-17:30
 • Donderdag 08:30-17:30
 • Vrijdag 08:30-17:30
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden

0515-542048