De Haar 8 a 5324 DB Ammerzoden

€ 450.000 k.k.

Omschrijving

BELEGGINGSOBJECT
bestaande uit een volledig verhuurde winkelruimte. De winkel is verhuurd aan het landelijk filiaalbedrijf Ter Stal Familiemode.

Locatie
Het object is gelegen in winkelcentrum de Haar in het hart van Ammerzoden een van de dorpen in de Bommelerwaard. Dit winkelcentrum is grotendeels gericht op de dagelijkse boodschappen en heeft een regionale functie. Parkeren kan op het centrale plein voor het pand en is gratis.

U vindt hier o.a. de volgende winkels Action, Boon's supermarkt, JOR mode, Modezaak Sproet, Bloemisterij de Pimpernel, Traiteurslager Aarts, Bakkerij Jack de Wit, Rabobank, Primera, dierenspeciaalzaak I love my dog and cat, Diva-Z fashion en slijterij Lekkere Dorst.

Ammerzoden heeft ruim 3.650 inwoners. Ammerzoden maakt onderdeel uit van de gemeente Maasdriel met in totaal circa 24.000 inwoners.

Oppervlakte
Ca. 350 m² winkelruimte b.g.

Huuringangsdatum
01-01-2014

Jaarhuur
€ 33.770,15 excl. btw per maand (peildatum 1 januari 2021)

Huurperiode
5 jaar + verlengingsperioden van steeds 5 jaar

Expiratiedatum
31-12-2023

Indexering
Jaarlijks per 1 januari voor het eerst per 1 januari 2022

Huurcontract
ROZ model 2012

Bijzonderheden
Laden en lossen is via de achterzijde van het complex mogelijk

Koopsom
€450.000,- k.k.

Oplevering
De propositie zal worden verkocht en geleverd 'as-is, where is', dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gekregen en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de 'as is, where is' koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het 'as-is, where is' karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

Courtage
Voor de goede orde bevestigen wij dat wij dit pand in portefeuille hebben. In het geval dat een verkooptransactie tot stand komt brengen wij u derhalve geen courtage in rekening.

Customer Due Diligence (CDD)
De Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme (WWFT) eist dat wij als makelaar in onroerende zaken een cliëntenonderzoek instellen. In dit kader zullen wij relevante documenten zoals (een) kopie uittreksel(s) van de Kamer van Koophandel en (een) kopie legitimatiebewij(s)(zen) van de UBO('s) vragen, alsmede een positieve uitkomst uit een CDD-onderzoek als voorwaarden stellen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer: 0411-768 000

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 450.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
350 m²
Perceel
350 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Haar 8 a

€ 450.000 k.k.