Marquette 5 1081 AD Amsterdam

€ 1.025.000 k.k.

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever bieden wij exclusief te koop aan het object gelegen aan de Marquette 5 in Amsterdam Buitenveldert. Het object omvat in totaal drie appartementen, verdeeld over drie bouwlagen met een totale oppervlakte van 196,6 m² G.B.O. Daarnaast is het object is recent volledig gestript, gerenoveerd en wordt in verhuurde staat opgeleverd.

Het object betreft een volledige woning waar drie zelfstandige appartementen in zijn gerealiseerd. Op het object is een woningdeelvergunning afgegeven in de oude stijl voor zes personen. Elk appartement is, of wordt verhuurd aan twee personen. Gezien de woningdeelvergunning worden sleutels uitgewisseld met de huurders van alle appartementen.

Amsterdam Buitenveldert is een wijk in het stadsdeel Zuid in Amsterdam. Aan de noordzijde wordt de wijk begrenst door de Ringweg A10 met de Zuidas. Aan de zuidzijde ligt de gemeentegrens met Amstelveen aan de Kalfjeslaan. In de omgeving van het object zijn diverse restaurants, voorzieningen en bedrijven gesitueerd.

Binnen zes minuten rijafstand is de Ringweg A10 bereikbaar en daarnaast zijn er diverse mogelijkheden tot het gebruik van het openbaar vervoer.

Momenteel is de tweede verdieping verhuurd. De onderhandelingen voor de begane grond en eerste verdieping lopen nog. Het object wordt naar verwachting in verhuurde staat opgeleverd. De totale huurinkomsten bedragen ca. € 58.500,- per jaar.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Amsterdam
Sectie: AK
Perceel: 410

ERFPACHTSSITUATIE
Het object is gelegen op erfpacht;
Het erfpachtcanon bedraagt € 179,24 per jaar. Door het verlengen van de tuin en het perceel komt er een component bij. Naar schatting zal de nieuwe erfpacht ca. € 500,- per jaar bedragen;
Het huidige tijdvak loopt tot 31-07-2034;
Verkoper is in afwachting van de aanbieding om de erfpacht eeuwig af te kopen.

INVESTMENT MEMORANDUM & DATAROOM
Een uitgebreid Investment Memorandum is beschikbaar. Na ondertekening van een NDA krijgt u toegang tot onze dataroom. Neem contact op met ons kantoor via 020 658 9598.

VERKOOPPROCEDURE
Het verkoopproces is erop gericht om aan de hand van (indicatieve) biedingen tot een selectie van één of meer gegadigden. De verkoper zal op basis van de bieding(en) een eigen afweging maken over hoe en met welke gegadigde een verkooptransactie tot stand kan komen.
In ieder geval dient de volgende informatie te worden opgenomen in uw indicatieve bieding:
- Volledige naam gegadigde;
- De koopprijs op basis van kosten koper;
- De voorbehouden en voorwaarden c.q. goedkeuringen die van toepassing zijn en de bijbehorende termijnen.

U kunt uw bieding richten aan:
Noud van Kuppeveld

VRAAGPRIJS
€ 1.025.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.025.000 kosten koper (bouwrente van toepassing)
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1961

Oppervlakten

Oppervlakte
197 m²
Perceel
197 m²

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
In woonwijk en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, metrohalte op 1500 m tot 2000 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m en Tramhalte op 500 m tot 1000 m

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 58.500 per jaar
Huurders
6 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Marquette 5

€ 1.025.000 k.k.