Molenmakershoek 46 A & B 7328 JK Apeldoorn

€ 2.590.000 k.k.

Omschrijving

Zeer interessant beleggingsobject beschikbaar op een perceel van maar liefst 6.255 m2 aan de Molenmakershoek in Apeldoorn. Deze straat is onderdeel van het kleinschalige bedrijventerrein 'De Matenhoek', dat zich onderscheidt door de diversiteit aan bedrijven en de ligging in een dichtbevolkte woonwijk.

Vanwege de strategische locatie heeft de gemeente Apeldoorn de tegenoverliggende percelen verworven om een nieuwe brandweerkazerne en kantoorgebouwen te realiseren, onder meer voor de veiligheidsregio. Naar verwachting zal deze nieuwbouw in 2026 worden opgeleverd, wat een significante meerwaarde voor het gebied zal betekenen.

Het volledige complex is momenteel verhuurd aan diverse huurders met langlopende huurovereenkomsten. Dit, in combinatie met de gemeentelijke ontwikkelingen, maakt dit een zeer interessante investeringskans voor vastgoedbeleggers.

Metrage BVO

Showroomruimte: circa. 1.215 m²
Kantoorruimte: circa. 165 m²
Sanitaire voorzieningen: circa. 46 m²
Bedrijfshal/werkplaats : circa 643 m²
Poetsruimte: circa 206 m²

Kantoorruimte 1ste verdieping: circa. 50 m²
magazijn 1ste verdieping: circa. 46 m²

Ligging en bereikbaarheid
Het object heeft een uitstekende bereikbaarheid. De op- en afritten van de Rijksweg A50 bevinden zich op 7 minuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijksweg A1. Ook is het object uitstekend bereikbaar middels het openbaar vervoer, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 300 meter loop afstand. En in de nabijheid van het Centraal Station Apeldoorn.

Parkeren
Op het volledig verharde buitenterrein aan de voorzijde van het gebouw is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan met activiteiten tot en met milieucategorie III. Ruime mogelijkheden met betrekking tot automotief, maar zeker ook andere bedrijfsactiviteiten. Detailhandel is niet toegestaan (behoudens vrijstelling).

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Algemeen opleveringsniveau

• Aluminium kozijnen
• Deels omheind buitenterrein
• Hekwerk aan de voorzijde
• Betegelde toiletruimte
• Dubbele beglazing
• Glazen pui
• Heater
• Inbouwverlichting
• Internetaansluiting
• Systeemplafond
• Telefonieaansluiting

Belegging
Het object is momenteel volledig verhuurd met lang lopende contracten. Het object is opgesplitst in drie delen met drie aparte huurders.

Voor meer informatie omtrent de actuele huurstroom kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Kadastrale gegevens
Gemeente : Apeldoorn
Sectie : AC
Nummer : 10701
Grootte : 6.255 m²

Koopcondities
Vraagprijs : € 2.590.000,- k.k. vrij van BTW (onder voorbehoud gunning)

Aanvaarding: In overleg

Goedkeuring
Bovenstaande is onder finaal voorbehoud de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig beleggingsobject gelegen op een top locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit object? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Molenmakershoek 46A in Apeldoorn aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 2.590.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992

Oppervlakten

Oppervlakte
2.371 m²
Perceel
6.255 m²

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Beleggingsobject

Huurders
3 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Molenmakershoek 46 A & B

€ 2.590.000 k.k.