Peijerstraat 68 6101 GE Echt

€ 1.990.000 k.k.

Omschrijving

BELEGGINGSOBJECT – Karakteristieke kantoorvilla (BVO ca. 2.012 m²) met representatieve uitstraling en voldoende parkeergelegenheid op zowel eigen terrein als in de directe omgeving. In het object huizen diverse gerenommeerde bedrijven. De huurders zijn Notariaat van de Ven, AnaCare BV, Lyanthe B.V. en MK Adviseurs B.V.

JAARLIJKSE HUURSTROOM
€ 165.139,20 exclusief BTW

LOCATIE
Het kantoorpand is gelegen in de nabijheid van het centrum van Echt. In de directe omgeving ligt het centrum van Echt met diverse winkelketens zoals de HEMA, AH, het Kruidvat, Xenos en vele andere winkels. Het gemeentehuis van Echt-Susteren en diverse mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding zoals de Royal Service bioscoop zijn ook op loopafstand gevestigd.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'kantoorbestemming' voor dit object. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar en
Het kantoorpand is gelegen op slechts enkel autominuten van de A2, met een snelle verbinding naar Eindhoven en Maastricht, Venlo (A73) en Heerlen (A76). Op enkele minuten bevindt zich een NS-Station.

KANTOORRUIMTE
Hoofd-entree met toegang tot royale centraal gelegen receptiebalie. Vanuit de centrale receptie heeft men toegang tot het trappenhuis en de diverse kantoorvleugels. Het pand heeft twee trappenhuizen, welke leiden naar de bovengelegen verdiepingen. Alle verdiepingen bestaan uit: diverse kantoorruimtes/spreekkamers (variërend van 15 m² tot 52 m²), archiefruimte, kitchenette (voorzien van vaatwasser, koelkast en twee elektrische pitten), diverse toiletgroepen w.o. een mindervaliden toilet.

OPLEVERNIVEAU
- Vloerbedekking;
- Systeemplafonds incl. verlichting;
- Systeemwanden deels voorzien van glasafscheiding;
- Radiatoren;
- Luxaflex en gordijnen;
- Databekabeling en stopcontacten;
- Rookmelders, brandmeldinstallatie, brandblussers, - haspels;
- Alarminstallatie;
- Airco's per ruimte regelbaar;
- Keukenblokken per verdieping v.v. vaatwasser en koelkast;
- Mindervaliden toilet.

BUITENTERREIN/PARKEREN
Aan de voorzijde van het kantoor bevinden zich drie bezoekersparkeerplaatsen. In de directe omgeving kan gratis geparkeerd worden. Aan de achterzijde van het kantoor ligt tevens een ruim beklinkerde parkeerplaats met 28 parkeerplaatsen. Deze parkeerplaats is afsluitbaar middels een poort aan de voor- en achterzijde.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.990.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
2.012 m²
Perceel
2.022 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk, stadscentrum/dorpskern en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS station op minder dan 500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
28 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 420,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Beleggingsobject

Huurders
4 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Peijerstraat 68

€ 1.990.000 k.k.