Galamagracht 30 8651 EC IJlst

€ 635.000 k.k.

Omschrijving

Galamagracht 30, 31, 33 en 34 te IJlst

In opdracht van woningcorporatie Elkien zijn wij gestart met de verkoop van de commerciële ruimtes, gelegen aan de Galamagracht in IJlst. Het complex bestaat uit vijf units, die momenteel allemaal verhuurd zijn. Het complex wordt in verhuurde staat verkocht. Het complex, gebouwd in 1900, beschikt over energielabels A en B.

Omschrijving complex
Het betreft een goed onderhouden complex met zowel kantoorruimtes als winkelruimtes, gelegen op een prachtige locatie in het centrum van IJlst, aan de ‘EE-Gracht’. Het complex heeft een totale oppervlakte van circa 842 m2 BVO, waarbij de begane grond een oppervlakte heeft van circa 714 m2 BVO en de verdieping een oppervlakte van circa 128 m2 BVO.
De begane grond wordt verhuurd en de verdieping wordt gebruikt voor technische ruimtes/opslag. De huurders van het pand kunnen gebruik maken van het achtergelegen openbare parkeerterrein.

De begane grond bestaat uit 5 verhuurde ruimtes, zoals hieronder aangegeven:

·Galamagracht 30 (circa 76,5 m2 BVO) – Kapperszaak
·Galamagracht 31 (circa 127,8 m2 BVO) – Zorggroep
·Galamagracht 33-1 (circa 65,4 m2 BVO) – Kapperszaak
·Galamagracht 33-2 (circa 52,2 m2 BVO) – Makelaardij
·Galamagracht 34 (circa 370,4 m2 BVO) – Fietsenwinkel

Locatie en bereikbaarheid
IJlst ligt in het westelijke deel van de provincie en is gemakkelijk bereikbaar via de A7. Bovendien heeft IJlst een eigen treinstation op slechts 10-15 minuten loopafstand van het pand. De A6 en A32 zijn binnen 30 minuten met de auto te bereiken.

IJlst, of Drylts in het Fries, is een stad in de gemeente Súdwest-Fryslân, in de Nederlandse provincie Friesland. De stad ligt ten noorden van Heeg en ten zuidwesten van de grotere stad Sneek. Door de stad loopt de rivier de Geeuw. IJlst ligt in het zuidwesten van Friesland, in het gebied dat ook wel Waterland van Friesland wordt genoemd. Dit gebied is rijk aan water, met veel meren, kanalen en rivieren

Bestemming
Het complex valt onder het bestemmingsplan ‘IJlst’ en heeft als (enkel)bestemming ’Gemengd’. Voor meer informatie omtrent het bestemmingsplan verwijzen wij u naar de gemeente Súdwest-Fryslân.

Huurgegevens
De actuele totale jaarhuur bedraagt thans € 52.976,16,-.
Alle relevante informatie met betrekking tot de verhuur is in de dataroom opgenomen.

Energielabel
A en B.

Bijzonderheden
- De verkoop van het complex geschied onder voorbehoud gunning opdrachtgever en onder voorbehoud definitieve toestemming van de directeur-bestuurder;
- De aktepassering dient plaatst te vinden bij notariskantoor TRIP Advocaten en Notarissen te Leeuwarden;
- Het complex wordt verkocht en geleverd ‘as is, where is’, dat wil zeggen in de huidige staat zonder garanties van enige soort waaronder die met betrekking tot de bouwtechnische, juridische, financiële, commerciële en milieukundige aspecten van het complex en met alle aan het complex verbonden rechten en verplichtingen alsmede eventuele zichtbare of niet-zichtbare gebreken;
- Verkoper verklaart dat het tot het verkochte behorende gedeelte van de naast het bedrijvencomplex gelegen verharde weg, trottoir en parkeerplaatsen openbaar toegankelijk is en mogelijk op die wijze in gebruik moet blijven. Dit wordt vastgelegd in de akte van levering.
- Het is koper niet toegestaan het complex binnen een termijn van 24 maanden na eigendomsoverdracht weer door te verkopen. Dit wordt vastgelegd in de akte van levering.

Verkoopproces
De verkoopdocumentatie is opgenomen in een digitale dataroom. Wilt u deelnemen aan het verkoopproces? Neemt u dan contact op met Hoekstra Bedrijfsmakelaars. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verleend na ondertekening van een deelname- en geheimhoudingsverklaring en na goedkeuring door de opdrachtgever.

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van 'Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan 'Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 635.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten

Oppervlakte
842 m²
Perceel
1.265 m²

Energie

Energielabel
A 1,00

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en aan vaarwater

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 52.976 per jaar
Huurders
4 huurders
Verhuurd
842 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Galamagracht 30

€ 635.000 k.k.