Steenweg 17 b 4181 AJ Waardenburg

€ 1.975.000 k.k.

Omschrijving

Centraal in het land op zicht locatie van de Rijksweg A2 gelegen kantoorgebouw 'De Waardenburcht' van 1.737 m². Het gebouw bestaat uit vijf bouwlagen. De 3e verdieping (390 m²) is momenteel leegstaand. De begane grond, 1e / 2e en 4e verdieping zijn verhuurd.

Het gebouw ligt op bedrijventerrein Slimwei direct aan de rotonde met de provinciale weg welke aansluit op de Rijksweg A2. Op dit bedrijventerrein zijn meerdere grote namen gevestigd, zoals Primera, Hitachi, BMW Story, Van Wanrooij keukens & badkamers, De Arend Waardenburg B.V. en GreenMo Rent.

VRAAGPRIJS:
€ 1.975.000,= k.k.

INDELING:
Begane grond: Gemeenschappelijke entree, representatieve hal met natuurstenen vloer en brievenbussen, trapopgang en lift naar etages.
Kantoor linkerzijde (verhuurd): Modern ingericht met vergaderruimte, open werkruimte met luxe keukenblok, vergaderruimte achter glazen scheidingswand, toilet en achterentree met vluchttrap.
Kantoor rechterzijde (verhuurd): Ingedeeld met 2 kantoorkamers, een open werkruimte en een representatieve vergaderruimte aan het einde van de gang, voorts een toilet en een eenvoudige keukenruimte met pantry en achterentree.

1e/2e verdieping (verhuurd): Entree met receptieruimte op de 1e verdieping. Kantoortuin met twee toiletgroepen, pantry en kantoren van diverse afmetingen. Luxe interne trap met koffiecorner naar de 2e verdieping. De 2e verdieping is tevens rechtstreeks met de lift bereikbaar. De 2e verdieping heeft, naast twee toiletgroepen, enkele ruime vergaderruimten en een moderne grote pantry.

3e verdieping (leegstand): ontvangstruimte, open kantoor- of bijeenkomst ruimte en enkele wat kleinere spreek-/werkruimte aan de zijkant van het gebouw. Aan de rechter zijgevel zijn 2 wat grotere kantoorruimten aanwezig. Verder zijn er 2 dubbele toiletgroepen en 2 wat kleinere keukens aan weerszijden van de entree. Dit maakt het mogelijk om deze etage ook in 2 delen te splitsen indien gewenst.

4e verdieping (verhuurd): met een wand afgeschermde ontvangstruimte, open kantoortuin met aan de linkerzijde twee vergaderruimten en een luxe keukenblok met kantine. Aan de rechterzijde bevinden zich een toiletgroep en een 1 grote kantoorruimte. Dit pentoffice heeft over bijna de gehele breedte een balkon en prachtig uitzicht op de Martinus Nijhoffbrug over de rivier De Waal.

HUIDIGE HUUROPBRENGST:
€ 152.556,= per jaar (prijspeil 2023). De huurcontracten hebben diverse einddata variërend van 31-01-2025 tot 28-02-2029. Een huurdersoverzicht en de huurovereenkomsten zijn op aanvraag bij ons kantoor beschikbaar.
Huurwaarde lege ruimten geschat op circa € 39.000,= per jaar in huidige staat.

INSTALLATIES:
Het gebouw is voorzien van mechanische ventilatie, topkoeling (2014), brandmeldinstallatie (vernieuwd in 2022), intercominstallatie (vernieuwd in 2022), inbraakbeveiliging en glasvezel aansluiting. Huurders verzorgen hun eigen abonnementen t.b.v. dataverkeer.
De liftinstallatie is van fabrikant Schindler Liften en is in 2000 geïnstalleerd.

BUITENTERREIN:
Aan de voorzijde van het gebouw ligt een bestraat parkeerterrein met 44 parkeerplaatsen. Achter het gebouw liggen nog eens 5 parkeerplaatsen. Op het naastgelegen terrein worden door verkoper 8 parkeerplaatsen extra bij gehuurd, totale huursom € 5.184,= per jaar excl. BTW.
Verkoper huurt tevens twee stroken grond van de gemeente West Betuwe. Een strook van ca. 100 m² voorzien van haag gelegen aan de zijde Achterweg. En een strook grond aan de Industrieweg. Totale huursom: € 247,75 per jaar excl. BTW.

OVERIGE:
- Het gebouw De Waardenburcht is in 1999/2000 gebouwd.
- Het pand heeft een energielabel B.
- Pand is keurig onderhouden en installaties zijn periodiek gekeurd.
- Verwarming kantoren middels CV en radiatoren. De 2 aanwezige CV-ketels zijn van Remeha type Cascade Quinta Pro 90 (bouwjaar 2015) en worden jaarlijks onderhouden.
- Per verdieping is een tussenmeter aanwezig voor elektra om de belevering per huurder te kunnen berekenen.
- De radiatoren zijn voorzien van calorimeters (leasecontract tot februari 2024) om de geleverde warmte per huurder te kunnen berekenen.
- Het pand is voorzien van zonwering.

VOORWAARDEN BIJ KOOP:
Koopakte: Conform NVM-model (model vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed NVM, de consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis)

Notaris: Ter keuze aan de kopende partij, tenzij anders vermeld.

Waarborgsom: Deze geldt tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de kopende partij. Kopende partij stort als waarborgsom in handen van de notaris een bedrag groot 10% van de koopsom, binnen 4 weken na koop overeenstemming. In plaats van deze waarborgsom te storten kan koper een schriftelijk bankgarantie doen stellen.

Financiering: Indien gewenst kan koper, na toestemming van verkoper, een ontbindende voorwaarde voor financiering krijgen. Deze ontbindende voorwaarde is geldig voor een periode van 6 weken na koop overeenstemming. Indien koper van een ontbindende voorwaarde gebruik wenst te maken dient dit voor het sluiten van de koop kenbaar gemaakt te worden.

LOCATIE:
Het dorp Waardenburg beschikt over een kleine winkelkern met onder andere een supermarkt, slager, bakker, cafetaria en een bloemenwinkel.
Waardenburg is 1 van de 26 kernen van de gemeente West Betuwe. Deze gemeente, met bijna 51.000 inwoners, is gelegen in het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil.
Het dichtstbijzijnde station vindt u in Zaltbommel, op fietsafstand van het object. Waardenburg heeft busverbindingen richting Gorinchem, Tiel, Zaltbommel en station Geldermalsen.

ALGEMEEN:
De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verkoper verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg.
Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.975.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Eigendom belast met opstal

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
1.737 m²
Perceel
1.575 m²

Energie

Energielabel
B 1,11

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
49 niet-overdekte parkeerplaatsen

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 152.556 per jaar (21% BTW van toepassing)
Huurders
4 huurders
Verhuurd
1.211 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Steenweg 17 b

€ 1.975.000 k.k.