Kruiswijk III - kavels 1761 Anna Paulowna

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Ondernemen op Kruiswijk III- prachtig gelegen bouwkavels met eigen ontwerp voor het te bouwen bedrijfspand.

Prijzen en condities:
De prijzen variëren van € 119.- p/m² tot € 129,- p/m² voor de bedrijfskavels en € 159,- p/m² voor de de woon-werkkavels. De prijsnuance van de bouwkavels kunt u bij de plattegrond terugvinden.

Locatie:
Bedrijventerrein Kruiswijk III is een ruim opgezet, goed verzorgde werklocatie centraal gelegen in Anna Paulowna in de gemeente Hollands Kroon. De ligging is centraal tussen Schagen en Den Helder. Tevens op 15 rij-minuten van de A7 van Groningen naar Amsterdam. Op het terrein van 10 hectare groot is ruimte voor allerlei soorten bedrijvigheid, van meer consumentgerichte ondernemingen tot bedrijven in de mechanisatie. Het terrein is goed ontsloten via de Randweg Anna Paulowna en is gelegen langs het spoor op loopafstand van het NS station. Op het terrein liggen het kabelnetwerk van Ziggo en het glasvezelnetwerk van Breedband Hollands Kroon. De infrastructuur is geschikt voor zwaarder transport, terwijl uw medewerker zijn werkplek ook veilig kan bereiken via de voetpaden. Aan de buitenzijde grenst het terrein aan de bollenvelden die de Kop van Noord-Holland zo typeren. Daar kunt u ook een woning bouwen, zodat wonen en werken op het terrein kunnen worden gecombineerd.

Ondernemen:
Efficiëntie en ruimte zijn voor u als ondernemer van primair belang. De locatie van uw bedrijf speelt daarin een grote rol. Het bepaalt in grote mate uw bereikbaarheid en de vindbaarheid voor uw klanten. Op Kruiswijk III bieden wij mogelijkheden voor diverse ondernemers. Of uw bedrijfspand nu het visitekaartje van uw onderneming moet worden op een goede zichtlocatie. Of dat uw bedrijf uit het jasje groeit, het begint te knellen met de buren en het hoog tijd is voor een nieuwe passende plek. Op Kruiswijk III kunt u terecht.

Er hebben zich al verschillende ondernemers gevestigd om uiteenlopende redenen. Voor velen geldt dat de onderneming ooit is gestart in een klein pandje in een woonwijk of zelfs aan huis en ze door groei en ontwikkeling nu veel beter op hun plek zijn voor een frisse (door)start tussen andere ondernemers. Bedrijven tot en met milieucategorie 3.2 kunnen op Kruiswijk III terecht. De infrastructuur is robuust, zowel de digitale structuur als de wegen. En er is een ondernemersvereniging waarvan het lidmaatschap leidt tot samenhang en het behartigen van elkaars belangen. Het is met recht een werklocatie.

Waarom ondernemen op Kruiswijk III?

- Zelf ontwerpen & bouwen
- Ziggo in aanleg
- Tot milieucategorie 3.2
- Randweg nabij en NS-station
- Kavels leverbaar vanaf 500 m²
- Milieucategorie tot maximaal 3.2

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
66.683 m² (in units vanaf 500 m²)
Perceel
66.683 m² (in units vanaf 500 m²)

Omgeving

Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt, Anna Paulowna

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kruiswijk III - kavels

Prijs op aanvraag