H. Hartstralaan 7555 Hengelo (OV)

€ 200 v.o.n.

Omschrijving

VERKOOP KAVELS GEZONDHEIDSPARK HENGELO (O)

Diverse zorgdisciplines bieden samen optimale en complete zorg voor de hulpvrager!

Sluit u aan bij de zorggerelateerde bedrijvigheid op het gezondheidspark in Hengelo.

De in parkachtige setting gelegen kavels bieden kansen voor MedTech bedrijven evenals zorg- en of maatschappelijk gerelateerde bedrijven en ondernemingen met een profiel gericht op gezondheid en wellness.

Techniek voor de toekomst
De medisch technologische sector heeft toekomst en zal de komende jaren sterk blijven groeien. Conventionele medische oplossingen maken plaats voor moderne technieken met de daarbij passende investeringen. Ontwikkelingen in deze volgen elkaar in rap tempo op.

Twente biedt ruimte en markt voor groei in de MedTech sector. Bedrijven als Medspray, Demcon, Lipocoat en Micronit zijn ontstaan en gegroeid in deze omgeving. Universiteit Twente leidt bovendien de technici van de toekomst op met de faculteit voor Medische Technology!

De fraaie parklocatie in combinatie met optimale infrastructuur maken het Gezondheidspark een kansrijke mogelijkheid om uw bedrijf hier te vestigen.

LOCATIE
Gezondheidspark Hengelo is centraal in Twente gesitueerd en heeft een uitstekende bereikbaarheid via de directe verbindingen met de A1 en A35 maar ook per openbaar vervoer. Via Keolis treinlijn Oldenzaal-Zutphen kan men elk half uur uitstappen op Station Gezondheidspark Hengelo. Natuurlijk is er ook een snelle busverbinding. De Universiteit Twente is gelegen op slechts 15 minuten rij-afstand en minder dan een halfuur fietsen.

VISIE
Een groene, therapeutische maar vooral complete zorgomgeving zorgt voor een snellere en betere hulp voor de hulpvrager. Bedrijven en teams die op elkaar in zijn gespeeld kunnen met gebundelde krachten een grotere deskundigheid bieden.

GEVESTIGD
Op het Gezondheidspark Hengelo zijn o.a. reeds gevestigd het ziekenhuis ZGT, Ambiq, de Kievit en onderwijsinstelling Attendiz, TMZ, CIET, Siemonsma Tandtechniek Hengelo, Verloskundigenpraktijk Natal, Labmicta en Jarabee.

IN DE NOTENDOP
• Zorg en zorg gerelateerde bedrijven (maatschappelijke en gemengde bestemming)
• Milieucategorie 1 tot en met 2
• Sport, onderwijs, wellness, tandtechniek, private klinieken, technische en medische toepassingen
• Nabij A35, treinstation Gezondheidspark
• Parkachtige omgeving
• Prijs vanaf € 200 p/m² excl. btw
• Bouwhoogte maximaal 32 meter, maximale bebouwing tot 80%

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 200 vrij op naam
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
5.273 m²
Perceel
5.273 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

H. Hartstralaan

€ 200 v.o.n.