Elfde Wijk 42 7797 HH Rheezerveen

€ 2.900.000 k.k.

Omschrijving

Ontwikkelingslocatie ’t Rheezer Resort is gelegen op ruim 6 hectare grond, waarvan ruim 2 hectare mandelige grondende in de plaats Rheezerveen in de provincie Overijssel.

Het aangebodene is gelegen in de driehoek Ommen Hardenberg en Dedemsvaart. De gemoedelijke sfeer die het landschap en de omgeving uitstralen zijn kenmerkend voor deze streek.

Rheezer resort is een relatief nieuw bungalowpark waarvan er reeds een aantal recreatiewoningen zijn ontwikkeld en uitgepond. Op het terrein kunnen volgens huidige bestemmingsplan maximaal 100 recreatiewoningen zijn toegestaan waarvan er reeds 32 zijn gerealiseerd en uitgepond of kavels voor recreatiewoningen zijn verkocht. De aangeboden kavels op ’t Rheezer Resort betreffen ontwikkelingskavels welke bestemd zijn voor de bouw van nog 68 recreatiewoningen.

Het totale aangebodene betreft ruim 4 hectare aan ontwikkelingsgrond en ruim 2 hectare mandelige grond. Dit betekent dat voor de recreatiewoningen kavels van circa 600 m² gerealiseerd kunnen worden.

Referentienummer: 210145

We begrijpen dat u, na het lezen van deze tekst, mogelijk nog diverse vragen heeft en graag wilt komen kijken. U kunt altijd vrijblijvend contact op nemen met een van onze makelaars voor meer informatie én het maken van een afspraak. Voordat wij een afspraak maken voor een bezichtiging op locatie verstrekken wij eerst het volledige verkoopmemorandum. Deze volledig documentatie is te vinden op de website van de makelaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 2.900.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Toerisme & dagrecreatie
Mogelijke functie(s)
Bouwgrond

Oppervlakten

Oppervlakte
40.603 m²
Perceel
40.603 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Elfde Wijk 42

€ 2.900.000 k.k.