Koekoeksweg 8084 GN 't Harde

€ 400 v.o.n.

Omschrijving

BEDRIJFSMATIG BESTEMDE GROND TE KOOP

Koekoeksweg ong. te 't Harde.

Op een zeer gunstige zichtlocatie gelegen bouwgrond. De kavel is gelegen aan de toegangsweg naar bedrijventerrein de Koekoek direct aan de Eperweg, de doorgaande weg van Elburg naar 't Harde.

De kern 't Harde is één van de vijf kernen van de gemeente Elburg en ligt ten zuidoosten van de kern Elburg. 't Harde ligt in het bosrijke overgangsgebied van het hogere en drogere stuwwalgebied van het Veluwemassief naar de lager gelegen en nattere delen van de Randmeerkust. 't Harde heeft een directe aansluiting op de rijksweg A28 en een NS-station aan de spoorlijn Amersfoort - Zwolle.

Binnen 2 minuten bent u met de auto op de rijksweg A28 of bij het NS-station en tevens zijn het vestingstadje Elburg en de Flevopolder op korte afstand gelegen.

BESTEMMING
De bestemmingsomschrijving conform het vigerende bestemmingsplan '"t Harde 2009" luid "Gemengd - Bedrijven en kantoren".
De voor "Gemengd - Bedrijven en kantoren" aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven, welke genoemd worden in de categorie 1 en 2 van de in de bijlage 1 bij de regels opgenomen Staat van Bedrijfsactiviteiten;
b. bedrijven, welke niet genoemd worden in de categorie 1 en 2 van de in de bijlage 1 bij de regels opgenomen Staat van Bedrijfsactiviteiten, doch welke naar aard en milieuplanologische invloed gelijk te stellen zijn met dein categorie 1 of 2 genoemde bedrijven;
c. kantoren;
d. bedrijfswoningen ter plaatse van de op de verbeelding voorkomende functieaanduiding "bedrijfswoning" (bw);
e. uitsluitend uitstallingruimten ten behoeve van de verkoop van automobielen ter plaatse van de op de verbeelding voorkomende functieaanduiding "showroom" (sb-shr);
f. aan de hoofdfunctie ondergeschikte verkeers- en groenvoorzieningen, water en waterpartijen, tuinen, erven en terreinen.

BASISKENMERKEN
• Adres: Koekoeksweg ong. te 't Harde.
• Gebruik: bedrijven en kantoren.
• Perceeloppervlakte: 1.850 m².
• Kadastrale aanduiding: gemeente Elburg, sectie E, nummer 8767.
• Maximum bouwhoogte: 12 m.
• Vraagprijs: € 400,- p/m² v.o.n. excl. BTW.
• Aanvaarding: in overleg.

Op is het bouwvlak aangeduid. De bouwregels van het bestemmingsplan geven o.a. aan:

'Binnen deze bestemming mogen gebouwen ten dienste van deze bestemming worden gebouwd met inachtneming van de volgende bepalingen:

- de gebouwen dienen binnen het bouwvlak te worden gebouwd, met dien verstande dat de onderlinge afstand tussen de zijgevels 10 meter dient te bedragen;
- de bedrijven dienen zich met hun voorkant / entreezijde te presenteren naar de openbare weg (Koekoeksweg);
- de hoogte ter plaatse van de op de verbeelding voorkomende maatvoeringsaanduiding "maximale bouwhoogte", mag niet worden overschreden.'

Voor de exacte bebouwingsmogelijkheden dient u contact op te nemen met de gemeente Elburg.

LOCATIE
De bouwgrond is gelegen op ’t Harde, aan de snelweg A28 tussen Zwolle en Amersfoort. ’t Harde is zeer centraal gelegen in Nederland. Zowel de Randstad als het Oosten, Noorden en Zuiden van het land zijn uitstekend bereikbaar. Het is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer. Het is gelegen op loopafstand van het NS-station en de bushalte.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Hagenbeek Vastgoed. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Hagenbeek Vastgoed geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 400 vrij op naam
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
12 m

Oppervlakten

Oppervlakte
1.850 m²
Perceel
1.850 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Koekoeksweg

€ 400 v.o.n.