Bedrijventerrein Revelhost IV 7207 Zutphen

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Aan de zuidzijde van Zutphen ontwikkelt en realiseert VOF Revelhorst 4 het bedrijventerrein Revelhorst 4. VOF Revelhorst 4 is een samenwerking tussen Roosdom Tijhuis uit Rijssen en Timmerhuis uit Vriezenveen.

Het plangebied Revelhorst IV maakt deel uit van het bedrijventerrein Revelhorst, is circa 18 hectare groot en ligt aan de zuidkant van Zutphen in de oksel van de twee provinciale wegen N314 en N348.

Zutphen is strategisch gelegen in de regio Stedendriehoek, waar bovendien de steden Apeldoorn en Deventer deel van uitmaken. De verbindingen over het spoor, water en weg maken Zutphen tot een prima vestigingslocatie voor bedrijven. Revelhorst is het jongste bedrijventerrein van Zutphen en vormt de zuidelijke entree van de stad.

Het bedrijventerrein Revelhorst 4 is gunstig gelegen met aan de zuid- en westzijde het bestaande bedrijventerrein Revelhorst 2 en 3; een traditioneel bedrijventerrein met voornamelijk kantoorpanden met opslag en een deel van de westzijde grenst aan de penitentiaire inrichting. Aan de noordzijde ligt de N314, welke begeleid wordt door een laanbeplanting en een bosstrook in de noordoosthoek. De zuid- en oostzijde grenst aan het landschap, het Stuitgebied van Zutphen (stedelijk uitloopgebied). Het landschap kenmerkt zich hier door een open gebied van weides en akkers, met hier en daar houtsingels en bebouwing met erfbeplanting.

De wegenstructuur van Revelhorst 4 is helder en overzichtelijk.
Sinds begin 2021 heeft het plangebied een extra ontsluiting gekregen aan de noordzijde van het plan direct op de N314 middels een rotonde. Dit maakt dat het plan nog beter is ontsloten op het hoofdwegennetwerk van Zutphen. Verder wordt het plangebied aan de zuidwestzijde op twee plaatsen ontsloten vanaf een secundaire ontsluitingsweg van het reeds bestaande Revelhorst 2 en 3. De hoofdontsluiting van het gehele bedrijventerrein bevindt zich verder naar het westen via de Verlengde Ooyerhoekseweg en de Gelderhorst. De infrastructuur wordt gevormd door een lus van twee parallel lopende wegen, welke de bedrijfskavels ontsluiten. Een tweede lus is ondergeschikt en ontsluit vooral de noordelijke kavels.

Revelhorst heeft een bovenlokaal karakter en kent een gedifferentieerd profiel aan grote, middelgrote en kleine bedrijven. Revelhorst 4 heeft een uitgeefbaar oppervlak van circa 13 hectare en biedt ruimte aan bedrijven in de milieucategorieën 1 t/m 3.2 (of vergelijkbaar). De kavelgrootte kan vanwege de globale en flexibele opzet van het bestemmingsplan geheel op de wensen van de klant worden afgestemd.

Aanvullende informatie zoals:
- het beeldkwaliteitsplan
- het bestemmingsplan met regels en plankaart is te vinden via ruimtelijkeplannen.nl
- bodemonderzoek
- de model koopakte
- de regels van het bestemmingsplan
- het waterhuishoudings- en rioleringsplan
- het stedenbouwkundigplan
is op verzoek verkrijgbaar.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
66.998 m² (in units vanaf 2.500 m²)
Perceel
66.998 m²

Omgeving

Stokebrand, Bagijnenland en Bronsbergen, Zutphen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bedrijventerrein Revelhost IV

Prijs op aanvraag