Zoutestraat 129 4561 TB Hulst

€ 850,000 k.k.

Description

TE KOOP
Zoutestraat 129 4561 TB Hulst

In opdracht van de eigenaar, biedt AgriTeam Makelaars Zeeland BV u geheel vrijblijvend een prachtig agrarisch bedrijf annex woonboerderij te koop aan ter grootte van 01.58.05 ha. Het object is gelegen in het buitengebied aan de Zoutestraat 129 te Hulst in één kavel. Bestaande uit een woning, garage, 2 loodsen met ca. 01.01.05 ha landbouwgrond.

Voor mensen die op zoek zijn naar landelijk wonen is dit de ideale locatie om uw woonwensen te realiseren eventueel gecombineerd met uw werk aan huis. Het starten van uw eigen minicamping behoort ook tot de mogelijkheden op deze locatie. Ook voor paardenliefhebbers is dit een unieke kans om uw eigen paarden aan huis te hebben. De bestemming biedt u vele mogelijkheden, deze kan ook gewijzigd worden naar een woonbestemming. Kortom een object waar u uw dromen kan laten uitkomen.
Voor uitgebreide informatie raadpleeg de brochure die op verzoek per email aan u wordt verzonden.

Vraagprijs en levering
De vraagprijs is € 850.000,00 kosten koper. Het tijdstip van juridische- en feitelijke levering is in onderling overleg overeen te komen. Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u zich richten tot de heer J.M.C. (Marco) van Sabben. Hij is bereikbaar op 06-20599568 of 0113-655985 of per email:

Hoewel deze informatie met bijlagen met veel zorg is samengesteld, kunnen er onjuistheden in voorkomen. Daarom kunnen er aan deze informatie geen rechten en/of verplichtingen worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend worden gezien als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bieding. Verkoper stelt nadrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat er over alle voorwaarden overeenstemming is bereikt. Het bieden van de vraagprijs houdt niet automatisch in dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen. Verkoper behoudt zich te alle tijde het recht van beraad en/of gunning voor, zonder opgaaf van redenen.
Indien koper één of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper alsnog met het voorbehoud instemt. Koper heeft een eigen onderzoek plicht met betrekking tot alle onderwerpen die voor hem van belang zijn of kunnen zijn.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 850,000 k.k.
Listed since
3 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Arable farm
Alternative use(s)
Housing
Building type
Resale property
Storage sheds
3 storage sheds (80 m², 375 m² and 375 m²)

Surface areas

Total area
1 ha 58 a 5 ca
House plots
1 ha 58 a 5 ca
Type of soil
Sandy clay

Living space

Company houses
1
Main residence
Volume
717 m³
Year of construction
2000
Energy label
A 1.0

Cadastral data

HULST G 410
Cadastral map
Ownership situation
1 ha 58 a 5 ca (whole parcel)

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Zoutestraat 129

€ 850,000 k.k.