Molenweg 79 5349 AC Oss

€ 22,500 p/mo.

Description

Locatie
Deze magazijnruimte gelegen op bedrijventerrein “Moleneind” aan de oostelijke zijde van Oss. Dit bedrijventerrein wordt gekenmerkt door overwegend middelgrote tot grotere (internationale) ondernemingen waaronder Organon N.V., Unilever, Ardagh, Van Erp Top Movers en VDL Mast Solutions.

De bereikbaarheid van het object is, gelet op nabijheid van de Kantsingel, uitstekend te noemen. Via de Kantsingel is eenvoudig aansluiting te verkrijgen op de uitvalswegen richting de A50 (Eindhoven-Nijmegen) en A59 (Oss-'s-Hertogenbosch). Daarnaast zijn bushalteplaatsen op loopafstand gelegen en beschikt Oss over een Centraal Station (op circa 5 minuten loopafstand).

Object
Het complex dat thans nog bij Organon N.V. in gebruik is komt per 1 november 2022 voor de verhuur beschikbaar en bestaat uit een magazijnruimte in twee bouwlagen alsmede kantoorruimte op de verdieping. De magazijnruimte (6 meter vrije hoogte) op de begane grond omvat circa 3.945 m² met daarvoor een mogelijkheid tot overdekt laden en lossen (circa 400 m²) en 6 loadingdocks en twee overheaddeuren op maaiveld. Het gebouw is voorzien van een 3x250 Ampère krachtstroomaansluiting!

Via een goederenlift (max 1.500 kg) bereikt men de magazijnruimte (vrije hoogte circa 3 meter) op de verdieping (betonnen vloer) met een vloeroppervlak van circa 3.425 m² met daarvoor circa 420 m² kantoorruimte verdeeld over een vijftal kantoorkamers en een showroom/vergaderruimte met aangrenzend dakterras.

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat met dien verstande dat verhuurder nog zorg zal dragen voor het aanbrengen van ledverlichting in de magazijnruimte en verwarming middels stralingspanelen. Aanpassingen ten behoeve van wensen van kandidaat-huurders, behoort tegen meerprijs, tot de mogelijkheden.

Parkeren
Op eigen terrein zijn circa 15 parkeerplaatsen gesitueerd. Tevens behoort het tot de mogelijkheden om aan de straatzijde op openbaar terrein te parkeren.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 22,500 per month
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available on 11/1/2022

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
Resale property
Year of construction
1981

Surface areas

Area
8,190 m²
Industrial unit area
7,770 m²
Office area
420 m²
Clearance
6 m
Plot size
32,746 m²

Layout

Number of floors
2 floors
Facilities
Loading bays, overhead doors, three-phase electric power, concrete floor, heater, toilet, pantry, built-in fittings and elevators

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Business park
Accessibility
Bus stop in 1000 m to 1500 m, Dutch Railways Intercity station in 1000 m to 1500 m and motorway exit in 2000 m to 3000 m

Parking

Parking spaces
15 uncovered parking spaces

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Molenweg 79

€ 22,500 p/mo.