Eeser Hout 8332 VR Steenwijk

€ 49,000 v.o.n.

Description

VERKOCHT, INFORMEER NU NAAR FASE 2!!

Gezien het grote animo heeft de ontwikkelaar besloten om de werkvoorbereiding om het bedrijfsverzamelgebouw te realiseren op te starten. Het definitief doorgaan is nu enkel nog afhankelijk van het verkrijgen van het benodigde eigendom en het verlenen van vergunningen.

Bedrijfsunit 50 m²
Bedrijfsunit 100 m²

Dit nieuw te bouwen bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op bedrijventerrein Eeserwold te Steenwijk. De bereikbaarheid van de bedrijfsunits is uitstekend. Het centrum van Steenwijk is binnen 8 autominuten bereikbaar eveneens als het trein- en busstation.

Het bedrijfsverzamelgebouw zal gerealiseerd worden in een gesloten vorm waarbij de units ruggelings aan elkaar worden gebouwd. Hierdoor bestaat er de mogelijkheid de units te schakelen. De units hebben een stramienmaat van 5,00 meter en hebben een vrije hoogte van ca. 6,00 meter, voorzien van een eigen entree, met een touw bedienbare roldeur, meterkast en een betonvloer.

TECHNISCHE INFORMATIE
Grondwerk/ fundering
Het grondwerk annex de fundering wordt naar aanleiding van het grond mechanisch advies bepaald.

Draagconstructie
De draagconstructie van het gebouw bestaat uit een staalconstructie die geheel vervaardigd is volgens berekening en tekening van de constructeur. Elke bedrijfsunit word kolomvrij overspannen. De staalconstructie is gezandstraald en vervolgens voorzien van een dekkende laag.

Bedrijfsvloer
De begane grondvloer is geschikt voor een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 1250 kg per m2. De eventuele houten verdiepingsvloeren van de units, welke zijn afgewerkt met underlaymentbeplating, hebben een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 250 kg/m2. De begane grondvloer bij deze units heeft een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 1000 kg/m2

Vloerafwerking
De eerder omschreven begane grondvloer zal monolithisch worden afgewerkt.

Gevels
De gevels worden uitgevoerd in zogenaamde 'geïsoleerde sandwichpanelen' in kleur. De panelen hebben een totale Rc-waarde van 3,5 m2K/W. Deze panelen worden aangebracht op de achterliggende staalconstructie en sluiten aan de onderkant aan op de betonnen begane grondvloer.

Binnenwanden
De binnenwanden tussen de bedrijfsunits worden uitgevoerd in geïsoleerd stalen sandwichpanelen of gelijkwaardig.

Buitenkozijnen en deuren
De buitenkozijnen worden uitgevoerd in kunststof en het aangebrachte hang en sluitwerk voldoet aan weerstandsklasse 2. De overheaddeuren van de afzonderlijke bedrijfsunits worden vervaardigd van geïsoleerd verzinkt stalen sandwichpanelen in kleur. Deze deuren zijn handbediend. De overheaddeuren hebben een breedte van ca. 3,60 meter en zijn ca. 4,80 meter hoog. Alle bedrijfsunits zijn standaard voorzien van een loopdeur naast de overheaddeur, behalve bij de units van 95 m2 / 145 m2, daar zitten de loopdeuren verwerkt in de pui.

Dakconstructie
De dakconstructie van het gebouw bestaat uit verzinkt stalen geprofileerde dakplaten, voorzien van een dampremmende laag en isolatie (totale Rc-waarde van 3,5 m2K/W). De daken worden afgewerkt met een PVC dakbedekking of gelijkwaardig en voorzien van 10 jarige garantie op product en verwerking, mits periodiek onderhoud wordt uitgevoerd een en ander als beschreven in het certificaat van het dakdekkersbedrijf. De dakranden worden afgewerkt met in kleur gecoate laatstalen afdekkappen.

Lichtstraten
De bedrijfsunits kunnen optioneel worden voorzien van een lichtstraat.

Reclame uitingen
Reclame uitingen kunnen, na oplevering, door de koper zelf worden aangebracht. Hiervoor dient de koper zelf vergunning c.q. toestemming van de gemeente te verkrijgen.

Timmerwerken
De meterkast wordt afgewerkt met multiplex, geheel volgens de geldende eisen van de nutsbedrijven. In de meterkast worden voor het storten van de betonvloer invoerbochten aangebracht t.b.v. elektriciteit, water en data aansluiting; geheel volgens de geldende eisen van de nutsbedrijven. De stalen onderdelen van de hoofddraagconstructie worden waar nodig volgens voorschriften van de brandweer brandwerend bekleed.

Riolering
De riolering word uitgevoerd in slagvast PVC. De afvoer van het vuilwater zal worden aangesloten op het gemeenteriool een en ander conform de geldende voorschriften van de gemeente. De hemelwaterafvoeren ten behoeve van het platte dak gaan binnendoor in het bedrijfsverzamelgebouw. De positie zal nader worden bepaald.

Sanitair / vuilwaterafvoer
De bedrijfsunits worden standaard voorzien van een toiletafvoer met een aansluiting op het gemeentelijk riool.

Wateraansluiting
De bedrijfsunits kunnen optioneel worden voorzien van een wateraansluiting.

Electra
De bedrijfsunits kunnen optioneel worden voorzien van een elektra aansluiting. De aardpen wordt niet meegenomen in meterkast, is door en voor rekening van gebruiker.

Buitenterrein
Het terrein, alsmede de in-/ uitrit worden verhard (zoals op tekening aangeven) door het aanbrengen van een bestrating van betonnen klinkers in de kleur grijs (aangebracht op een laag puingranulaat).

Diversen
Wijzigingen op tekeningen als gevolg van eisen van overheidswege, alsmede kleine wijzigingen in de uitvoering op verzoek van de architect, constructeur, ontwikkelaar e.d. zijn voorbehouden. De op tekening aangegeven maten zijn “circa” maten. Tenzij anders aangegeven zijn de afmetingen in millimeters.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 49,000 vrij op naam
Original asking price
€ 47,500 vrij op naam
Listed since
4 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
New property
Year of construction
2021

Surface areas

Area
100 m² (units from 50 m²)
Industrial unit area
100 m²
Maximum load
1,250 kg/m²
Plot size
2,706 m²

Layout

Facilities
Overhead doors and concrete floor

Energy

Energy label
Not required

Surroundings

Location
Business park

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Eeser Hout

€ 49,000 v.o.n.