Prof. H. van der Hoevenstraat 5 B nabij 4882 JE Klein Zundert

€ 25 /m²/year

Description

Zeer ruime opslagruimte van circa 1000 m², gelegen op korte afstand van Klein Zundert. Deelverhuur is bespreekbaar. De opslagruimte is opgetrokken met een geïsoleerde (alcaflex) spouwmuur met stalen spanten en houten gordingen en gedekt met golfplaten met naisolatie aan de binnenzijde. Verder is de opslagruimte afgewerkt en voorzien met een betonnen vloer, gasheather, en een koelcel van ca 39 m². Aan de voor- en achterzijde zijn 2 overheaddeuren aanwezig van ca. 4.20 x 3.60 en 3.00 x 2.75. De muurplaat bedraagt ca. 2.35 meter hoogte binnenzijde, de nokhoogte bedraagt ca. 4.35 meter hoogte binnenzijde. De opslagruimte is tevens voorzien van krachtstroom en verlichting.

De opslagruimte is te bereiken via een bestraatte oprit welke gedeeld wordt met de bewoners van de woning en de gebruikers van de naastgelegen schuur. Er is vanuit de woning en naast gelegen schuur goed zicht op de schuur. Er zal regelmatig toegang verschaft worden door verhuurder i.v.m. aanwezige spullen van verhuurder en onderhoud en behoud van installaties.

Verhuurvoorwaarden:
Bij verhuur wordt een waarborgsom ter grootte van 1 maand huur gevraagd. Huurbetalingen per maand of nader overeen te komen periode vooraf. Huurperiode in overleg. Toekomstig huurder wordt gevraagd om gegevens te verstrekken inzake identiteit en kredietwaardigheid. Huurovereenkomst komt pas tot stand na beoordeling en goedkeuring door opdrachtgever

Bestemmingsplan:
Buitengebied Zundert - enkelbestemming: Agararisch - Agrarisch bedrijf

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 25 per square meter per year
Listed since
6 weeks
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Main use
Garage unit
Building type
Resale property
Year of construction
1984

Surface areas

Area
1,000 m²

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Rural area

Surroundings

Verspreide huizen Klein-Zundert, Klein Zundert

Discover locations in the neighborhood

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Prof. H. van der Hoevenstraat 5 B nabij

€ 25 /m²/year