Kornoelje 102 2262 AX Leidschendam

Rental price on request

Description

Horecaruimte te huur in Westfield Mall of the Netherlands.

Winkelcentrum Leidsenhage zal na de uitbreiding en verbouwing in 2021 verdergaan als “Westfield Mall of the Netherlands” en wordt het grootste (winkel)centrum van Nederland. Uniek en volledig overdekt waar bezoekers een dag lang kunnen verblijven met ca. 4.000 gratis parkeerplaatsen. Centraal staan circa 280 winkels, een bijzondere architectuur zowel binnen als buiten, onderscheidende horecagelegenheden, een bioscoop met tien zalen, flagship stores met internationale retailers, een ongekend hoog serviceniveau en de versmarkt genaamd Fresh! met uitsluitend versproducten.

Unibail-Rodamco-Westfield investeert ruim 630 miljoen euro in de realisatie van de plannen. Het Dining Plaza heeft een innovatief ontwerp, directe toegang tot de Kinepolis bioscoop met 10 zalen en een volledig assortiment van 11 restaurants en 7 kiosken.

Het aanbod van eten en drinken wordt zorgvuldig geselecteerd op het gebied van prijs en kwaliteit, met concepten van alle smaken, afmetingen, concept en design. O.a. Wagamama, Vapiano en O’Learys zijn reeds gecontracteerd.
O’Learys Sportsbar, de grootste sportsbar van Nederland, huurt ruim 3.000 m² van het Dining Plaza en biedt een totaalconcept aan eten, drinken en sportfaciliteiten voor de gehele familie onder één dak. Te denken valt aan bowling, minigolf, curling, pubgames en bijvoorbeeld faciliteiten voor bedrijfsfeesten en grote evenementen zoals EK en WK Voetbal, Olympische Spelen etc.

Contactpersoon: Bram Stokman
Referentie: 19072

Features

Transfer of ownership

Rental price
Rental price on request
Listed since
4 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Transfer of ownership

Staff
No

Construction

Main use
Catering establishment
Type of catering establishment
Restaurant with bar and fine-dining restaurant
Building type
Resale property
Year of construction
Currently under construction

Surface areas

Area
300 m²
Sales floor area
300 m²

Layout

Number of floors
1 floor
Located at
Ground floor

Energy

Energy label
Not required

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Kornoelje 102

Rental price on request