Omschrijving
Aan het Bernard Rölinghof, de entree van het nieuwe stadsdeel De Suikerzijde, wordt een horecaruimte van circa 238 m² op de begane grond beschikbaar gesteld. De Suikerzijde ontwikkelt zich de komende jaren tot een volledig nieuw woon-werkgebied op het voormalig Suikerunieterrein, waar uiteindelijk circa 5.000 woningen worden gerealiseerd.
De locatie ligt op een goed zichtpunt, direct aan de belangrijkste toegangsroute van het gebied en op korte afstand van de binnenstad. De bereikbaarheid is uitstekend dankzij nieuwe fiets- en wandelverbindingen, de Bietenbrug en de doorgang onder spoor en ringweg.
Objectinformatie
- Adres: Bernard Rölinghof, Groningen
- Oppervlakte: ca. 238 m² b.g.g.
- Bestemming: Horeca
- Opleverniveau: Casco+, inclusief basisinstallaties (verwarmen, koelen, afzuiging, elektra), MIVA-toiletten, opslagruimte, toegankelijke entree en overdekte terraszone
- Oplevering: Gepland in Q1 2027
- Koopsom: Op aanvraag
Bijzonderheden
- Mogelijkheid tot huur
Selectieprocedure
Voor deze locatie wordt een selectieprocedure gehanteerd. Ondernemers wordt gevraagd een conceptvoorstel in te dienen waarin wordt toegelicht hoe het horecaconcept aansluit op de identiteit en programmatische uitgangspunten van De Suikerzijde.
Informatie en indiening
Voor meer informatie kunt u de te downloaden brochure raadplegen en concepten kunnen worden ingediend bij
De locatie ligt op een goed zichtpunt, direct aan de belangrijkste toegangsroute van het gebied en op korte afstand van de binnenstad. De bereikbaarheid is uitstekend dankzij nieuwe fiets- en wandelverbindingen, de Bietenbrug en de doorgang onder spoor en ringweg.
Objectinformatie
- Adres: Bernard Rölinghof, Groningen
- Oppervlakte: ca. 238 m² b.g.g.
- Bestemming: Horeca
- Opleverniveau: Casco+, inclusief basisinstallaties (verwarmen, koelen, afzuiging, elektra), MIVA-toiletten, opslagruimte, toegankelijke entree en overdekte terraszone
- Oplevering: Gepland in Q1 2027
- Koopsom: Op aanvraag
Bijzonderheden
- Mogelijkheid tot huur
Selectieprocedure
Voor deze locatie wordt een selectieprocedure gehanteerd. Ondernemers wordt gevraagd een conceptvoorstel in te dienen waarin wordt toegelicht hoe het horecaconcept aansluit op de identiteit en programmatische uitgangspunten van De Suikerzijde.
Informatie en indiening
Voor meer informatie kunt u de te downloaden brochure raadplegen en concepten kunnen worden ingediend bij
Kaart
Kaart laden...
Kadastrale grens
Bebouwing
Reistijd
Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.