Omschrijving
Marktuitvraag: Horecaruimte van ca. 154 m2 BVO Almere Centrum.
Gezocht
NS Stations zoekt een huurder voor de exploitatie van een horecalocatie gelegen op station Almere Centrum, aan de Noordzijde van het treinstation. De huurovereenkomst met de vorig huurder is beëindigd. Daarom zoekt NS Stations naar een nieuwe huurder en invulling.
Profiel
NS Stations is op zoek naar een ondernemer die een onderscheidend horecaconcept kan bieden dat aansluit bij de behoeften van de reiziger. Er wordt voorkeur gegeven aan een foodconcept met versbereide gerechten, snacks en vergelijkbare producten, waarbij comfort en snelheid in bediening centraal staan.
In het ontwerp/de inrichting van de locatie dient rekening te worden gehouden met het bieden van comfort rondom trein en reis. Denk hierbij o.a. aan snelheid in bediening, routing van de klant door de winkel en duidelijke
communicatie. Het concept heeft ruime openingstijden die op uw concept worden afgestemd en zijn uiteraard afhankelijk van het geboden assortiment. Er zal aansluiting gevonden worden bij de openingstijden van vergelijkbare formules in het station. We zoeken een sfeervol concept waar een breed publiek zich tot aangetrokken voelt.
Huurovereenkomst
De huur wordt aangegaan voor een periode van 10 jaar met een omzet gerelateerde huurstructuur, gecombineerd met een minimale huurafdracht per exploitatiejaar. De ruimte zal per datum in overleg beschikbaar zijn, en de openingstijden worden afgestemd op die van vergelijkbare formules op het station.
Kosten
Naast de omzet gerelateerde huur en minimale jaarlijkse huurafdracht zijn er aanvullende maandelijkse kosten, zoals:
• Servicekosten: Een maandelijks voorschot van ongeveer €3.300 per jaar (exclusief BTW), dat jaarlijks wordt afgerekend op basis van de werkelijke kosten en afhankelijk is van de exploitatie.
• Energiekosten: Deze kosten hangen af van het specifieke gebruik en worden als maandelijks voorschot vastgesteld en jaarlijks op werkelijke verbruikskosten afgerekend.
Verder worden aanvullende verplichte diensten op het station in rekening gebracht, waaronder:
• Plaagdierbeheersing: €397 per jaar (exclusief BTW),
• Kanaalreiniging: Ongeveer €2.125 per jaar (exclusief BTW),
Deze kosten worden jaarlijks geëvalueerd en aangepast, zodat ze aansluiten bij het daadwerkelijke gebruik en de exploitatiebehoeften van de ruimte.
Uw aanbod
Indien u geïnteresseerd bent in de horeca ruimte op station Almere Centrum dan verzoeken wij u ons vóór 15 juli 2025 een huurvoorstel te doen voor de winkelruimte met het concept dat u voor ogen heeft.
Uw voorstel dient u per mail te versturen naar horecamakelaar Bas van Dijk, van Klaassen Horecamakelaars via
In uw aanbod dient u in te gaan op de volgende onderwerpen:
1. Concept: Wij ontvangen graag een omschrijving van het concept, het assortiment en doelgroep, alsmede een impressie van afbouw en inrichting (look&feel), de indeling en uitstraling van de winkel. Tevens verzoeken wij u in te gaan op uw bijdrage aan het realiseren van de doelstellingen van Parijs (Climate change conference Parijs 2015). Met betrekking tot de afbouw en inrichting verzoeken wij u een indicatie van de kosten alsmede een inschatting van de benodigde afbouwperiode af te geven.
Wij verzoeken u in de bieding tevens in te gaan op uw openingstijden. Wij hechten waarde aan ruime openingstijden.
Belangstellenden dienen vóór 15 juli 2025 een voorstel in te dienen met een duidelijke omschrijving van hun concept, inclusief financiële exploitatiebegroting. Voor verdere informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Bas van Dijk van Klaassen Horecamakelaars via 06-41380946 of
Grijp deze kans om uw eigen horecaconcept te vestigen op een toplocatie in Almere! Voor meer informatie wordt ook verwezen naar de verhuurbrochure.
Gezocht
NS Stations zoekt een huurder voor de exploitatie van een horecalocatie gelegen op station Almere Centrum, aan de Noordzijde van het treinstation. De huurovereenkomst met de vorig huurder is beëindigd. Daarom zoekt NS Stations naar een nieuwe huurder en invulling.
Profiel
NS Stations is op zoek naar een ondernemer die een onderscheidend horecaconcept kan bieden dat aansluit bij de behoeften van de reiziger. Er wordt voorkeur gegeven aan een foodconcept met versbereide gerechten, snacks en vergelijkbare producten, waarbij comfort en snelheid in bediening centraal staan.
In het ontwerp/de inrichting van de locatie dient rekening te worden gehouden met het bieden van comfort rondom trein en reis. Denk hierbij o.a. aan snelheid in bediening, routing van de klant door de winkel en duidelijke
communicatie. Het concept heeft ruime openingstijden die op uw concept worden afgestemd en zijn uiteraard afhankelijk van het geboden assortiment. Er zal aansluiting gevonden worden bij de openingstijden van vergelijkbare formules in het station. We zoeken een sfeervol concept waar een breed publiek zich tot aangetrokken voelt.
Huurovereenkomst
De huur wordt aangegaan voor een periode van 10 jaar met een omzet gerelateerde huurstructuur, gecombineerd met een minimale huurafdracht per exploitatiejaar. De ruimte zal per datum in overleg beschikbaar zijn, en de openingstijden worden afgestemd op die van vergelijkbare formules op het station.
Kosten
Naast de omzet gerelateerde huur en minimale jaarlijkse huurafdracht zijn er aanvullende maandelijkse kosten, zoals:
• Servicekosten: Een maandelijks voorschot van ongeveer €3.300 per jaar (exclusief BTW), dat jaarlijks wordt afgerekend op basis van de werkelijke kosten en afhankelijk is van de exploitatie.
• Energiekosten: Deze kosten hangen af van het specifieke gebruik en worden als maandelijks voorschot vastgesteld en jaarlijks op werkelijke verbruikskosten afgerekend.
Verder worden aanvullende verplichte diensten op het station in rekening gebracht, waaronder:
• Plaagdierbeheersing: €397 per jaar (exclusief BTW),
• Kanaalreiniging: Ongeveer €2.125 per jaar (exclusief BTW),
Deze kosten worden jaarlijks geëvalueerd en aangepast, zodat ze aansluiten bij het daadwerkelijke gebruik en de exploitatiebehoeften van de ruimte.
Uw aanbod
Indien u geïnteresseerd bent in de horeca ruimte op station Almere Centrum dan verzoeken wij u ons vóór 15 juli 2025 een huurvoorstel te doen voor de winkelruimte met het concept dat u voor ogen heeft.
Uw voorstel dient u per mail te versturen naar horecamakelaar Bas van Dijk, van Klaassen Horecamakelaars via
In uw aanbod dient u in te gaan op de volgende onderwerpen:
1. Concept: Wij ontvangen graag een omschrijving van het concept, het assortiment en doelgroep, alsmede een impressie van afbouw en inrichting (look&feel), de indeling en uitstraling van de winkel. Tevens verzoeken wij u in te gaan op uw bijdrage aan het realiseren van de doelstellingen van Parijs (Climate change conference Parijs 2015). Met betrekking tot de afbouw en inrichting verzoeken wij u een indicatie van de kosten alsmede een inschatting van de benodigde afbouwperiode af te geven.
Wij verzoeken u in de bieding tevens in te gaan op uw openingstijden. Wij hechten waarde aan ruime openingstijden.
Belangstellenden dienen vóór 15 juli 2025 een voorstel in te dienen met een duidelijke omschrijving van hun concept, inclusief financiële exploitatiebegroting. Voor verdere informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Bas van Dijk van Klaassen Horecamakelaars via 06-41380946 of
Grijp deze kans om uw eigen horecaconcept te vestigen op een toplocatie in Almere! Voor meer informatie wordt ook verwezen naar de verhuurbrochure.
Kaart
Kaart laden...
Kadastrale grens
Bebouwing
Reistijd
Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.